lørdag 25. februar 2012

Våronn i februar!
Det er ikke til å tro! I dag har jeg hatt våronn i hagen i februar! I fjor, da klippet jeg hekken i april! Jeg blir litt forvirret, må innrømme det. Men akk så deilig! Jeg har også kjørt kvist og kvast på dynga. Jeg var nok et syn, der jeg kjørte av sted i den lille Ford Fiesta med hele bilen full av kvist! Det var som å kjøre i et reir på hjul! Morsomt, "kan anbefales", he he!

Dagen i dag her sør er nesten surrealistisk! Det er vinterferie og vi skulle jo ha snøret vår sekk og dratt på skitur! Men nei da, i dag gikk jeg og Fiskars ambok! Barna dro av sted med mannen for å besøke gamle bestemødre og all den hyggen det innebærer. Jeg fikk derfor arbeide - stå på - i ro og mak! Det passet meg bra. Jeg har nemlig tilbøyeligheter til å gå inn i en slags arbeidstranse når det gjelder utearbeid! Og ryddig  har det blitt i vår hage. 

"Julepynten" på trappen har jeg ikke ryddet vekk. Den gjør seg bra også utover senvinteren, våren. Derfor får kristornkvister, tujagrener og store, fine kongler stå. Jeg vet om et sted hvor jeg kan sanke  fantastiske kongler! Derfor får de ligge noen dager, uker til påske tenker jeg,  som dekorasjon i den gamle potetkurven.

Handlenettet fra Tate i London, den passer på en dag som dette, årstiden har nettopp; endret perspektiv, i år starter den så tidlig som mulig. 


3 kommentarer:

 1. Ja hvorfor ikke!? :) I dag luktet jeg lukten av bråtebrann og våt jord ute, og jeg fikk sååå vårfølelse! Men det er tross alt snart mars. Snart er det virkelig LOV å føle at våren er her!
  Så flink du har vært! Og du, elsker den metallkransen du har på veggen!!

  SvarSlett
 2. Så flink du har vært :)
  Jeg bare nyter og forventer :) at nå er våren kommet.
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 3. Ja - er det ikke herlige vårdager om dagen - krysser fingre for at det varer - JA til en aaaang god vår:) Her er det også nydelig vær om dagen, men det er fremdeles såpass mye snø igjen at det blir helt sinnsykt glatt - og det er ikke morsomt;)

  God søndagskveld videre til deg - klem!

  SvarSlett