søndag 27. oktober 2013

Nytt til en femtilapp!

 
 
Endelig litt nytt i heimen. Nye fliser er på plass! Takk og pris! Veggen og benken ved komfyren hadde mørke fliser i terrakotta fra 80-tallet. De var modne for utskiftning. Siden vi har stramt renoveringsbudsjett var ikke nye fliser øverst på prioriteringslisten. Husets fasade må komme først. Men jeg var vanvittig lei den mørke kroken og prøvde å tenke på alle mulige løsninger for å få det penere.
 
Løsningen fant jeg på et loppis i våres. I en krok fant jeg nemlig tre store pakker med hvite, spanske fliser. Og de fikk jeg for slikk og ingenting.  Jeg var sjeleglad! Nå har det seg sånn at hverken jeg eller mannen kan flislegge. Vi har aldri prøvd og vi dristet oss heller ikke til det. Derfor var neste utfordring å få tak i noen som kunne ta jobben. Omsider fant vi en kar som kan slikt og jobben ble gjort på en dag her om dagen. Arbeidet kostet selvfølgelig litt, men flis-kostnaden, ja den kom på den nette sum av 50 kroner.
 
Vi er veldig fornøyde. Dette var billig renovering til min store glede. Loppekupp er rett og slett moro!

3 kommentarer:

  1. Gratulerer med loppefunn og ny, lys og fin kjøkkenkrok! :)

    SvarSlett
  2. Fantastisk loppehistorie! Og fint ble det. Vi har enda ikke bestemt oss for hva vi skal ha mellom benk og overskap, foreløpig er den bare malt, men med strukturtapet i bunn er det en dårlig løsning...

    SvarSlett