mandag 11. november 2013

Vintageliving
Når jeg tenker etter, eller rettere sagt, når jeg ser etter så er hele interiøret møblert og dandert med gamle møbler, saker og ting. Vi har noen få nye lamper,  vaskemaskin, oppvaskmaskin, kaffetrakter og varmluftpumpe - som var i huset da vi kjøpte det - en suveren sak, selv om den ikke er pen, men når strømregningen kommer da er den veldig pen! Regningen er i alle fall pen i forhold til hva den kunne ha vært i et gammelt hus. Men vi har altså veldig mange gamle ting, og jeg trives godt med alle tingene. Jeg blir aldri lei. Jeg har ikke behov for å bytte de ut heller. Selv om jeg selger litt unna, men det er fordi vi ikke kan sitte med ting lagret opp til pipa. For å være ærlig; jeg stortrives med  vintageliving.

I helgen hadde vi besøk av en mann som er gammel studiekammerat av min mann. Han hadde aldri vært hos oss før. Og han var litt lettere sjokkert over vårt hjem som bærer preg av at her har "tiden stått stille". Men det var ikke akkurat vintagetingene han stusset over men TV'n, og han utbrøt følgende:

-  Det ække sant! Har dere tjukkTV?
-  TjukkTV? Hva mener du? Svarte jeg. Og jeg trodde først han snakket om et tvprogram som handler om tjukke folk som skal på slankekur.
-  Ja, tjukkTV. Den kassa der er jo ikke akkurat helt ny! Og dere lever bra med 21 tommers tjukkTV?
-  Ja, skulle vi ikke det?
Mannen svarte ikke, men smilte derimot til meg med et sånt smil som forteller deg at; dere-er-jammen-rare.

Vel, livet med tjukkTV og antikviteter synes jeg fungerer utmerket. Jeg storkoser meg. Og i dag ser jeg frem til å rigge meg til i 50-talls sofaen, inntullet i vatt og se ny episode av "Broen" på tjukkasen!
 
Men det skal være sagt. Vi vurderer å bytte den ut, med en som tar mindre plass, bare vi får somlet oss til det.
 

5 kommentarer:

 1. Heisan herlige deg!
  Hi,hi.... undrers jo over hvem denne kompisen er, jeg kjenner han vel jeg også..
  Nydelige bilder, så fantastisk herlige puter sammen i den staselige bidemeieren.
  Jeg elsker alltid de hjemmene du innreder, de blir så personlige, sjarmfulle og fine.
  Nyt kvelden foran tjukk tv`n! Selv har jeg en mann som har lyd og bilde-mani og elsker å gå timesvis og se på nettopp tv`er og stereoanlegg. Nå er det like før han bærer et drog av en gedigen tv-kladeis ned i den nyoppussede kjellerstua.
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Hi hi ,festlig historie ;)
  Syns det er flott med vintageliving !!!
  Fikk lyst til å slenge meg ned hos dere ;)

  Janne

  SvarSlett
 3. Herlig! Tjukk tv funker nok like godt som tynn tv... i en periode, i hvert fall! Visste ikke at du selger ting også... Det må jeg høre mer om - til neste lørdag! ;-)

  SvarSlett
 4. Hihihi! Nydelige puter og koslig soffakrok! Måtte bare legge igjen en kommentar og si det ;-)

  SvarSlett