mandag 9. mai 2011

JenteromLaban, vår gode venn som liker å spøke for oss.

70-tallsvenninnene
Datterens rom i ettermiddagslys. Rommet bærer preg av at hun er en liten jente med egne og arvede leker. Det er så vidt hun holder ut, men litt til klarer hun"barnslig" tilværelse. Noe mor er veldig glad for. For det første synes jeg det er hyggelig at hun har lekene sine fremme. For det andre vil det bli litt av et prosjekt og pusse opp rommet. Men jeg har lovet, at til sommeren skal det gjøres. Det skal bli hvitt og delikat og uten for mange vintageinnslag. Å ja, i en alder av snart 10 år skal hun få innrede akkurat som hun vil. Kun en betingelse: ikke bare Hannah Montana effekter. Det vil si: sengetøy, skrivesaker, vesker, dingster og plakater i alle størrelser. Datteren digger Hannah, og all forståelse. Jeg husker selv hvor frelst jeg var på Carola og Fame-damene. Vi har alle våre idoler.

2 kommentarer:

  1. Jeg måtte humre, da jeg leste innlegget ditt! Det er svært klokt av deg å la henne ha sin Hannah Montana-periode. Det går over! For min datter var det Aqua-Lene og Barbie Girl for alle pengene. Nå deler hun nok min smak mer når det gjelder musikk. Og skulle vi gå på loppemarked sammen nå, vil vi vel nesten komme i slosskamp om akkurat de samme tingene. Eller som de sier det på engelsk; However hard you try, you will end up just like your mother! Og det er godt å vite, for oss mødrene:)

    SvarSlett
  2. Så nydelig jenterom da, fint vatt teppe og lampe. Go for hanna Montana, her i huset har vi hatt 2x den perioden...og nå savner jeg den litt, som de har blitt store og flakser ut av redet. klem Wilhelmine. Skal du på Kasparas cafe og Glansdagen?

    SvarSlett