fredag 26. oktober 2012

Favoritter
Favoritter i  dynetrekksamlingen. Favorittene er god, gammel årgang, kjøpt på loppis for slikk og ingenting. Dynetrekkene minner om barndom; overnattinger hos Bestemor og Tante.   Jeg rett og slett digger disse vintagedynetrekkene. Noen av dem er i svært god stand og skal derfor brukes. Andre er i litt mindre god stand og skal syes om til puter, lappeteppe og andre morsomme ting jeg måtte finne på - bare jeg får symaskin i hus! Enn så lenge samler jeg på vintagetekstiler - som selvfølgelig smugles inn i huset. Han jeg bor sammen med synes det er noe svært underlig over det å være dynetrekksamler.

Herremannen med bart,  han er fin han. Han bare himler med øynene og kommenterer ingen ting. Det passer meg bra - i dette tilfellet, rettere sagt om denne tilbøyeligheten.

Ha en fin fredag.  Jeg har tatt en fridag for å male kjøkken. Noen strøk til og jeg kan kanskje driste meg til et blogginnlegg om hyggelig kjøkkeninteriør med hvite vegger, gamle, gode møbler, kopper og kar.

 

5 kommentarer:

 1. Kjære Nøtteskrika
  En fint knippe dynetrekk i kjølige, delikate farger du har der. Jeg kjenner godt igjen alle. Har man vært i dynetrekk-bransjen en stund, setter de ulike mønstre seg på netthinnen. Jeg har også noen av disse men i andre fargekombinasjoner.
  Her bakes det olivenboller til kveldens mammafest og under heving svinger jeg innom bloggland en liten tur.
  Ha en glitrende helg!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Hei på deg, så flink du er som maler og maler. Dynetrekkene er så fine, minner meg også om barndommen. Håper du får en fin helg og håper at vi får til å sees før jul asså, det hadde vært så koselig;)) I dag skal jeg til Oslo for å besøke datteren min igjen, og turen skal gå til den nye mathallen...gleder meg;))

  SvarSlett
 3. Nydelige dynetrekk som vekker minner hos meg også!! De to øverste trekkene fantes i andre farger i mitt barndomshjem. Tror vi fikk de av mormor når hun ryddet i skapene sine. Det ene har jeg fremdeles, et gult, dessverre er det klippet hull i den ene kortsiden, det ble brukt til å henge over brudekjolen min....som et beskyttelsestrekk:-))
  Fin helg til deg!!
  Klem Siri

  SvarSlett
 4. Vakre stoffer, og overhodet ikke noen merkelig samling ;) Staselig bartemann som klokelig holder munn er nok en god medhjelper å ha!

  fin helg! :)

  SvarSlett
 5. Mmm - så fine trekk og så fine farger sammen:) Håper at alt står fint til med dere i nygammel-huset. Her er det bra - ryggen er bra, og nå reiser snart mannen i huset her til Gardermoen for å hente hjem Thea-eldstedatter som kommer hjem på en liten helgesnarvisitt - til daglig studerer hun i Brighton - blir utrolig hyggelig å få henne hjem en liten tur:)

  Fin resten-av-fredagskvelden og helg til deg og dine - klem fra Bente.

  SvarSlett