torsdag 4. oktober 2012

Roser og gult løv

 
 
 

 
Høsten er fin når solen skinner, det er godt vær og ikke for kaldt. I dag har jeg plukket roser i en gammel hage og vi har gått  hjem fra barnehagen i solskinn. Jeg liker høsten og liker veldig godt at jeg kan hente roser inn fra hagen. Men blir litt forvirret av at julemagasiner allerede er i salg.  Det liker jeg faktisk ikke. Jeg har ikke lyst å bli lei av jul før den såvidt har begynt. Nei, jeg vil ha blomstrende roser i beddene til slutten av denne måneden,  nissen og julestjernene får vente i mange uker til.
 
 

4 kommentarer:

 1. Heldige deg som har budalstoler, jeg har en i lakket treverk, får meg liksom ikke til å male den. Ønkser meg flere og en med armelener er drømmen, tenker meg den er fin i gråfarge jeg:) Ha en god kveld. Her i huset har vi fått en hvit sofa, ny, ren og hvit...OMG, det som er det værste er at vi lurer på om vi har kjøpt rett soffa...herre gemmini...håper jeg venner meg til den...ser liksom for meg den med masse retro puter vet du...men nå er jeg mest i sjokk over hvor hvit den egentlig er...hi,hi...og stram...uff, nei, luksusproblem...den blir sikkert bra...nei,, men i alle dager som jeg snakker meg bort da...på tide vi møtes tror jeg;))

  SvarSlett
 2. God kveld, Lenge siden jeg har gitt lyd fra meg både her og der! Blogging har vært nedprioritert en stund, men da kommer man liksom helt ut av det, på godt og vondt! Men jeg er innom dere selvom jeg ikke kommenterer!!! Enig med deg, julen må vente, det var jo akkurat sommer! Jul tidligst i november, da er det lov å tenke litt på det, synes jeg. Men bare litt, for gjør man for mye jul i november, blir man lei. Vel, nok om det! Ha en fin kveld videre. Klem fra Anne.

  SvarSlett
 3. Enig med deg, julen må vente en god stund til!! Alt for tidlig nå, det er jo såvidt blitt høst....
  Kjempenydelige roser og så fra egen hage da.....
  Fin kveld til deg!!
  Klem Siri

  SvarSlett
 4. Helt enig, vi er nødt til å vente med julen. Jeg nyter denne årstiden som er nå med herlige farger og klar, deilig luft. Og så hyggelig det er å ta blader og greiner fra naturen og pynte inne ;)

  Klem Tessa.

  SvarSlett