onsdag 2. januar 2013

Planleggingsdag


 
 
Første arbeidsdag i dette året begynte med planleggingsdag. Det vil si det har vært planleggingsdag i barnehagen, derfor har jeg vært hjemme med Lille Figur (sønnen). Vi har ikke gjort annet enn å være hjemme og planlegge, samt ha besøk til lunch og til ettermiddagskaffen. Det har vært hyggelig. Besøk av gode venner er det beste jeg vet. Og vi - vennene og jeg - har også planlagt. Blant annet neste venninnefest. Det krever nemlig planlegging; det å finne en lørdag hvor alle kan. Jeg gleder meg allerede, ingen ting er som fest, eller bare et hyggelig lag, med venner og venninner.  
 

3 kommentarer:

  1. Nydelige bilder. Å ha besøk av gode venner er noe av det beste jeg også gjør, og så er det helt nydelig når de går igjen også, for jeg er kjempeglad i å gjøre ingenting! Jeg elsker å kope!

    SvarSlett
  2. Høres bra ut! Æ har nemlig også en plan for 2013. Ha det mer gøy og det innebærer mer sosialt liv:) Kos dæ

    SvarSlett
  3. Hei gode deg, jeg tenkte på deg faktisk, det kommer til å passe fint i huset ditt;)) Sengesettet er ditt! jeg sender deg det i løpet av uken, skal på sykehuset med lille store Fabian i to dager nå, men sender det på torsdag tenker jeg...håper det går bra. Sender deg mail med porto og sånn etterhvert da. Ha en fin søndag videre, kos deg i det fine huset ditt. Håper vi sees snart, klem Nina

    SvarSlett