lørdag 27. juli 2013

Deilige feriedager....


...hvor jeg kan "flukte" når det måte være i den rette stolen med god bok. Og kos, masse kos med mine to fine. Jeg rett og slett elsker sommerferie når solen skinner og dagene viser seg fra sin beste side.

2 kommentarer:

 1. Høres ut som en riktig så kos sommerferie:)

  Ønsker deg fortsatt flotte sommerdager sammen med dine kjære:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 2. Heisan søte deg!
  For en herlig fluktstol og for noen fantastiske krakker!!! Herlig nostalgi og så utrolig koselig at naboen tenkte på deg, akkurat slik min nabo gjorde for en stund tilbake.
  Nå gjør vi en blanding av sjauer og koser oss hjemme. Kjellerstua står nå tom etter å ha båret alle tingene ut i garasjen for oppbevaring der. I dag hugger far i huset løs på litt tak i kjelleren iført gassmaske. Ned drøsser det med leire og vi må nok belage oss på litt støv i huset en tid framover.
  Jeg har planer om å male noen av møblene i garasjen og Gutta Boys har hver sin gode kompis på besøk og spiller kurong i utestua.
  Skal snart servere dem loff med banan og cookies-rester fra familieselskap i går kveld.
  Jeg har ikke glemt bort at jeg sa du skulle få med et vatteppe hjem (som jeg glemte da du dro fra sommerfesten) Det er vasket og ligger her.
  Til mandag starter far i huset på jobb igjen etter seks ukers ferie. Han har litt lengre ferie enn folk flest men jobber også sinnsykt mye i perioder.
  Glade sommerdager videre, så sees vi sikkert snart!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett