søndag 29. juli 2012

Grått og rosa


Rosa lilje fra hagen mot grå favorittsofa og  nymalt gammelt bord. Ett av mine siste loppekupp. Et bord  som ble kjøpt mørkebrunt. Jeg ble ikke fortrolig med den fargen, men er fornøyd med grått. Paradoksalt nok har jeg fått sansen for å male møbler grått. Enda så mye grått vært det har vært denne sommeren - ikke minst i går. På min kant av landet bøttet det ned som vi sier. Men jeg er påvirket av å studere kule blogginteriører med industristil som jeg ser består av  mange rustikke ting i grått eller mot grå bakgrunner. Jeg kan aldri få denne såkalte 'industrilookstil' til det har vi for mange årgangsmøbler og 'Fanny og Alexander' - den fantastiske filmen til Ingmar Bergman -  preger nok mer vårt hjem, selv om tunge tepper og gardiner mangler og det kommer nok ikke inn i huset. Jeg må ha lys og luft - i alle fall på gråværsdager.


4 kommentarer:

 1. Jeg elsker filmen "Fanny og Alexander", tenk å levd på den tiden da;)) Bordet ble kjempefint. Jeg har også mange maleprosjekter på gang, men det får vente til etter den store reisen...3 dager igjen...gleder meg så masse. Ha en fin søndag videre, klem W

  SvarSlett
 2. Hei - så fine bilder - grått og rosa er så fint sammen, og jeg syns at det passer seg veldig fint at både Fanny og Aleksander kan møte den grå litt industrielle looken;) Her er det også er salig blanding, og jeg vingler mellom det meste innenfor stil. Jeg har ikke malt noe på lenge, men har en ubehandlet krakk på badet som skal males - tror den blir hvit med litt tapet på toppen.

  Ha fortsatt fine dager - nå er det heldigvis litt sol her etter gårsdagens høstregndag - håper sola skinner hos dere også:)

  Klem!

  SvarSlett
 3. Nydelig grå sofa mot det fine nye bordet:) Jeg må også ha luft rundt meg og farger:)
  Klem Trine:)

  SvarSlett
 4. Kjempefint bord, og putene er også fine. Sofaen har jeg skrytt av før! Altså, jeg synes den fremdeles er fin, da.

  SvarSlett