tirsdag 9. august 2011

Nostalgistoff

Jeg kjøpte dynetrekk nr. 8 og nr. 9. Rosa blomster på hvit bunn. Hvite blomster på rosa bunn. Sukk, så skjønne.

Han - Du kan ikke mene at du skal bruke så mange penger på det gamle sengetøyet?
Jeg - Jo, jeg har tenkt til det. Jeg har spart lenge til det. Husker ikke du at jeg jobbet litt overtid i våres, de søndagsvaktene jeg tok. Nå skal jeg bruke overtidslønna på sengetøy.
Han - Du ække sann. Du må ikke bli fanatiker.
Jeg - Nei da, bare litt. Bare vent å se du. Når sengene er oppredd med noen av disse go'bitene, da kommer du til å synes at det er fint og koselig.
Han - Go'biter!! Nå har jeg hørt det også. Nei, du, jeg går utenfor jeg. Du for kose deg så lenge.
Jeg -  Gjett om!


 Husflid selger nostalgistoff som gir lykkerus...

5 kommentarer:

 1. Mannfolk! De ser alltid så lidende ut! Vet du hva min mann sier; hvor skal du ha det da? Sier han, som har fylt opp en låve med ting han ikke kan kaste, på bare ti år. De to rosa sengetøysettene var utrolig vakre. Håper de ikke er særlig utvaska. Jeg har hatt litt uheldige erfaringer med noe sengetøy der. Jeg kjøpte meg også lykkelig på sengetøy i sommer, det var et nydelig Cath Kidston sengesett med blomster på. Jeg blir glad hver gang jeg ser det. Ligger på senga mi i på småbruket vårt.

  SvarSlett
 2. Oi, hvor får man kjøpe disse stoffene?

  SvarSlett
 3. Nå har jeg kost meg så masse med innleggene din asså, det er bare som å høre brannmannen når vi var inne i butikken...skal du bruke sååå mye penger på den gamle dritten der..."Ja!!! Det skal jeg nemlig" Han stod også på utsiden i evigheter. Jeg bare elsker Husflid, damen som driver det er jo så koselig igså. Man skulle rett og slett bare arrangert en egen bloggtur dit vettu;) Ha en fin dag, klemmer fra Wilhelmine

  SvarSlett
 4. He-he-he! Svært naturtro fremstilling av en samtale jeg aner mange o Bloglandia har hatt med sin kjære, men akk så lite forståelsesfull, mann ;)

  SvarSlett
 5. Heisan Nøtteskrika
  Tusen takk for en dose nostalgisk lykkerus!!! Jeg blir jo bare mo i knærne av alle disse gamle dynetrekkskattene, og er like "gal" som deg kan du hilse dib`ern. Det er mange menn som er utsatt for det samme som han og har koner og samboere som er villige til å betale en formue for gammelt mykt 70-tallssengetøy.
  Flotte de to du handlet og klart det blir hygge i heimen!
  Her har minstemann med kompis og jeg vært på stranda i dag, mens eldstemann valgte forball med kamerater. For litt siden ruslet de ut døra for å overnatte hos en felles venn. Så her sitter far i huset og jeg mutters alene ved hver vår pc. Egentig burde vi jo gått på kino, drukket hvitvin eller noe annet...
  God kveld til deg NØtteskika!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett