tirsdag 4. desember 2012

Lys i balanse 
 
Balanselysholderen sørger for lys i balanse på en kvist fra hagen. Lyset er tent for anledningen, det står ikke og brenner uten tilsyn, det er for risikabelt. Den gamle balanselysholderen ble kjøpt på Nr. 9 i helgen og jeg har ikke sett noe lignende! Derfor ble jeg så glad for dette enkle kjøpet. Og lys i balanse gjør seg sammen med enkel papirpynt - fine kjøp i Køben.

7 kommentarer:

 1. Kul! Heller aldri sett noe lignende.

  SvarSlett
 2. Stilig ! Ny for meg også. Vakkert stilleben du har laget. Hilsen Drude

  SvarSlett
 3. Hei på deg, så fint det var. Jeg bare elsker den papirpynten;)) Det er jo bare så kaldt ute, får nesten vondt av å puste når jeg er ute jeg...brannmannen fyrer i ovnen så hele huset nesten rister. Ha en god kveld, klem fra Wilhelmine

  SvarSlett
 4. Heisan nøtteskrika
  Helt nydelig stilleben! Det er så fint med kvist i gammmel vinballong og jeg er superglad i de hvite ballene. Hvor har du funnet dem tro, har lett etter slike. Kan der være de berømte søstrene det også tro?
  For noen sprengkalde dager vi har nå. Det er godt og varmt i stuene, men jeg skal si deg vi kjenner vi bor i gammelt, uisolert hus når vi går opp trappene til annen etasje.
  Lun kveld til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 5. Nydelig!!
  Enkelt og så delikat!!

  SvarSlett
 6. Køben? Æsj.. æ som øynet et håp om tips kor æ fikk tak i papirpynten ...
  Fine var de hvertfall ! fine bilder idag også :) og tak for kompl ang adventskalenderne til barna :))

  SvarSlett
 7. Så fint! Jeg har vokst opp med en far som er helt hysterisk for levende lys, han opplevde visst som barn at juletreet begynte å brenne. Jeg tror han har overført litt av angsten til meg, levende lys og papirpynt.., men jeg stoler på at du passer på! Og så er det veldig fint, da!

  SvarSlett