mandag 16. september 2013

5 kroner!
- Hvor mye skal du ha for denne?
- Fem kroner!
- Jeg tar den.

Det har vært noen loppemarkedbesøk de siste helgene. Jeg har kjøpt lite. Jeg har nemlig innkjøpbremsene på, selv når det gjelder gamle ting. Jeg har huset fullt, men det er vanskelig.  Jeg digger nemlig loppemarkeder av mange grunner; jeg kan finne fine ting til slikk og ingenting og det er sosialt. Det er rene folkefesten og det er så trivelig. I helgen var jeg på to loppemarkeder. Jeg kjøpte noen gamle pledd og denne fine, gamle, håndsydde oppbevaringsposen til den nette sum av fem kroner! Nå henger den i gangen, full av diverse småplagg som; ullsokker, skjerf og luer. Ingen i huset skal være i tvil om hvor varme klær er å finne når kulda setter inn. Må det bli lenge til, men man vet aldri. I går og i dag har det vært skikkelig høststorm på min kant av landet.
 

6 kommentarer:

 1. Heisan!
  Koselig oppbevaringspose og langt billigere enn de jeg selger, he,he.
  Jeg fikk ikke vært på et eneste loppis i helgen. Var på fotball-cup i Tønsberg med minstemann mens far i huset og eldstemann var på Byggmakker og henter plank osv. til kjellerstue-prosjektet. Snekkerne kommer onsdag.
  Søndag slo det meg at det var åpent i Runarhallen ,en jeg droppet det. Hadde ikke den store loppegnisten der og da kjente jeg. Vi prøver å rydde ting ut av huset for tiden.
  Ha en finfin dag i min naboby!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Vel, jeg ser jo at jeg farer med løgn her. Jammen meg var jeg på loppis på en skole ved siden av Bendit cup, hadde alldeles glemt det. Jeg handlet ingenting. Så en din høy,rødmalt rund krakk men den var solgt. Den kunne få blitt med hjem.
  Kaspara

  SvarSlett
 3. Loppemarked er gøy, men egentlig sjelden jeg finner noe... Har fått litt bremsene på, vi har jo nok ting. Men fant noen fine salt- og pepperbøsser i sommer, i en fin, grønn stensort. Manglet propp under men det fikset jeg enkelt med to champagnekorker..

  SvarSlett
 4. Hei, ja det er FULLT her i huset også. Men,,,,jeg må bare innom loppemarked og gjenbruksbutikker allikevel. På loppemarkedet på nå på lørdag så fant jeg en kopp i Nordlys mønsteret fra Høvik . Fant også noen retro kuvertbrikker. Hilsen Hanne

  SvarSlett
 5. Så dæ så vidt på loppemarked to også:) loppemarked en va nok det beste. Prøve å begrense mæ men får det ikke så godt til:) Fin uke til dæ!

  SvarSlett
 6. Loppiskupp er et av høstens store lyspunkter :) Grattis med fin pose!

  SvarSlett