lørdag 30. juni 2012

Grått og blåttDet er grått i dag. I går var det enda gråere, da var det vanvittig vær. Det fikk vi erfare som huseiere og det fikk vi erfare som bilister. Samtlige gater i byen ble evakuert på grunn av de enorme vannmengdene som værgudene slengte i hode på oss. Og folk har fått vanninnsig både her og der i kjeller, loft og vinduskarmer fordi takrennene ikke klarte å ta av. Jeg har faktisk ikke så veldig i mot grått vær. Blir ikke værsyk, men bekymrer meg veldig når jeg ser at været kommer ut av kontroll. Jeg var faktisk ute å kjørte et æren for arbeidsplassen da det sto på med øs, pøs, torden og lyn. Jeg brukte over en time på kjøreturen som var noen få kilometer. Heldigvis ga været seg utover ettermiddagen, men det var fortsatt like grått. Det er det i dag også.

Men dagen endte bra. Jeg var på loppis. Langt ute på landsbygda. Loppis som åpenet klokken 18.00 og som som varte utover kvelden. Det var fullt av folk, god steming og mange fine lopper. Folk kjøpte den ene fine tingen etter den andre, og det ble litt på meg også. Blått vintagesengetøy i svært god stand! Jeg trodde ikke det var mulig å oppdrive. Betalte 40 kroner for go'bitene. Jeg har faktisk ikke noe lignende. Mest orange, gult og rosa. Blått og flott endte dagen selv om det var: grått. 

Noen grønne, skjønne go'biter ble det også. Skal vise dere en gråværsdag. Godt man kan kose seg med"stoff".


4 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅÅÅÅÅ, dette var et kupp!!! Fantastisk, det er gøy å ha litt loppisflaks ikke sant...ha en god lørdag, klem W

  SvarSlett
 2. kjempefint! ble nysgjerrig på det loppemarkedet.. kor da? fin lørdag til dæ

  SvarSlett
 3. Heisan Nøtteskrika
  Superkupp, så morsomt! Jeg handlet dette stoffet i rosa, da jeg var på Husflid i København.
  Det kostet 200 kr. for et dynetrekk, så du var jo veldig heldig.
  Nå er det øyeblikkelig klart for fondue, guttas favoritt her.
  Glad kveld til dere!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. God kveld,
  for et fantastisk stoff, det var noe kjent med det, og da jeg leste Kaspara sin kommentar over her, kom jeg på at det er hos henne jeg har sett det i rosa. For et kupp altså!!!
  Klem fra Anne.

  SvarSlett