fredag 22. mars 2013

Hvitt i gryningenNoen ganger har jeg behov for å rydde alle farger bort fra et rom, særlig når jeg trenger ro rundt meg. Det er ikke lett, i allefall ikke på et kjøkken hvor kopper og kar er i alle fargenyanser, i tillegg til fargesterke leker som flyter rundt.  Men noen ganger må jeg bare ha hvite nyanser å se på. Noe av det vakreste jeg vet er gamle linhåndklær med monogram, en slik gammel tekstil kan bare  henge på knaggen og ikke ha annen funksjon enn å være årgangsvakker. Gamle ting - det høres rart ut - men det gir meg ro i sinnet. Ja, vi har alle våre tilbøyeligheter.
 
Riktig god fredag til deg som gjør visitt hos meg i dag.  

3 kommentarer:

 1. Hei - ja, dette var virkelig vinterhvitt og vakkert. Nydelig det linhåndklet! Jeg er også sånn - liker farger - liker ikke farger - liker enkelte farger - liker andre farger - men-men, det finnes vel verre ting å lide av. Nå er det hvert fall snart påske, og med den blir det også litt fri etter hvert - det skal blideilig:)

  Ha en fin påske - du og alle dine - klem:)

  SvarSlett
 2. Gamle linhåndklær med hvitt monogram er nydelig. Kanskje er de hjemmevevde og har vært mellom hendene på henne som skapte dem i dagevis for å bli ferdige :)

  SvarSlett
 3. Ja, hvitt er vakkert- og tidvis en nødvendighet...

  Ellers takk for veldig hyggelig kommentar hos meg- og vittig å lese om at du lekte deg med leker også ;)

  SvarSlett