mandag 6. juni 2011

BjørnsonsstuaLeiligheten hadde andresse Bjørnsonsvei. Det passet meg utmerket. Møblene er jo samme årgang som de Bjørnstjerne Bjørnson hadde på Aulestad. I mange år, tyve år, har jeg kjøpt antikviteter og lopper. Har faktisk tyveårsjubileum i år. Min første antikvitet jeg kjøpte var en gammel bondeseng. Den ble kjøpt med russedressen på! 

Her er stuen overryddig for anledningen. I det daglige var det lille bordet jeg hadde fullt av aviser, blader og bøker. Sjeselongen hadde vattepper, pledd og puter. Gulvet var "lekestue", overfylt av datterens fargerike dukkeleker og småting. Det var så herlig når hun rigget seg til på gulvet og lekte blandt de "gamle", (møblene som alle er fra perioden 1890-1900).

4 kommentarer:

 1. Hei, så fint! Jeg har kjøpt antikviter og snurrepiperier siden jeg var ca 20 jeg også, så jeg har holdt på i over 30 år. Apropos Bjørnsonsstua, har du vært på Aulestad! Ja, møblene var noe av det samme slaget, men hvite vegger er fraværende. Men fantastisk fint interiør, både i din og Bjørnson si stue

  SvarSlett
 2. Hei - det var en flott og staselig stue - moro å se bildene fra tidligere-leiligheten din:)

  God kveld og klem fra Bente.

  SvarSlett
 3. Møblene kommer godt frem når det er så hvitt, rent og pent rundt. En fin og god kombinasjon :)

  SvarSlett
 4. Så mange lekre møbler!!!! Hjelpes meg... Blir jo nesten dårlig av å se... hehe! Er litt svak for sånne møbler....

  SvarSlett