tirsdag 21. juni 2011

Peoner og oransj

Jeg har blitt inspirert av samtlige bloggere som har hatt herlige innlegg om sine oransje ting. Så inspirert at jeg bare måtte lage meg et lite stilleben av det jeg har av oransje saker og ting. Det er en sann fryd å lage stilleben av ting som har stått inne i skapet en stund. Rett og slett en bra konsekvens av å blogge. Jeg tar meg nå tid til å rote frem mye av det jeg har, og som jeg har glemt at jeg har. Derfor i dag et aldri så  lite arrangement av oransje og rosa peoner fra en staselig, gammel hage - som jeg har fått lov å plukke blomster i. Det er lykke det!

Norgesglasset er som poteten, kan brukes til så mangt.
Kjøkkenkrok i ettermiddagslys.

3 kommentarer:

 1. mye oransje ut i bloggverden i det siste, det er sant! jeg tar en titt rundt i huset- jeg har tid til overs ; ) - ig finner ingenting oransje! utenom en genser til sønnen min- men det telles ikke vel.... kanskje jeg liker ikke fargen så godt. men når jeg ser disse bildene... mmm kanskje jeg bytter menning snart ?

  SvarSlett
 2. Heisan Nøtteskrika
  Elsker de to første bildene! Så lekkert komponert og fine farger, og så er jeg svak for det vørterøl-skiltet! I min barndom blandet slekta Solo og Vørterøl i familieselskap.
  Selv lille Kaspara likte det...
  God natt til fargerike kråkefugl!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett