fredag 17. juni 2011

Gjenbruk


Min lille sønn er en utforskende pjokk. Han skal undersøke alt. Er han i det rette lune, kan han godt finne på å dra ting ned fra veggen, kommoden, kaste ting i do eller fjerne små ting med støvsugeren - som han elsker å sette på.  For å slippe å være redd for at han skal rive ned bilder i glass og ramme og skade seg stykt på knust glass, har jeg dekorert hans lille sovekrok med sider fra en gammel barnebok. Som her: en sliten 50-tallsbok med flere ødelagte sider  har blitt fin dekorasjon over sengen. Som oppheng har jeg brukt størrelsebånd fra en gammel tekstilfabrikk, som jeg tilfeldigvis har fått tak i. De tykke, pappboksidene henger derfor ned fra vegglisten over sønnens seng, i størrelsebånd 46 - som er liten herrestørrelse.

3 kommentarer:

  1. Ikke dumt!! Og dekorativt var det også!!! Youghurtis med lakris??? Hvor, hvor? Her har fruen gått glipp av noe... Men har kjøpt tyrkisk pepper is av hjem is-bilen da... :)

    Ha en super helg!!

    SvarSlett
  2. Så smart! Tror ikke jeg hadde kommet på noe sånt i verden. Egentlig tror jeg at jeg må være kjempekonform! Bra ikke alle er det

    SvarSlett