fredag 3. juni 2011

Stål og nostalgiJugend i hvitt
 Stål fra IKEA
 


Jeg liker kombinasjonen nytt og gammelt. Derfor ble det stålkjøkken fra IKEA. Fra før av hadde jeg et jugendskap - skjenk med overskap - og var veldig spendt på om jeg fikk plass til det på kjøkkenet. Jeg ble derfor strålende fornøyd da det passet utmerket. Skapet har glassdører, dessverre uten de originale glassene, jeg fikk aldri somlet meg til glassmesteren. Rakk heller aldri å montere ferdig kjøkkenviften, derfor ser den ut som et underlig innslag over komfyren.

Jeg er en nostalgiker og ville derfor "myke" opp stålbenken. Jeg sydde forheng i lin som ga benken et litt gammeldags preg. Bak gardinene hadde jeg kopper og kar. Kasseroller og stekepanne. Oppvaskmaskin hadde jeg ikke plass til, men det gjorde ingenting. Jeg liker godt å ta oppvasken. Særlig når kaffekopper, asjetter og tallerkner er merket Figgjo, Egersund, PP og Stavangerflint.

3 kommentarer:

 1. Det skapet ditt er da helt fantastisk fint! Det har du vel tatt med deg videre. Og jeg lurer på om jeg har noen tips å hente her, kjøkkenet i huset i skogen skal fornyes. Omgjøres fra begredelig til mindre begredelig, uten at det skal koste noe særlig. Og der skal det ikke inn oppvaskmaskin. Der har jeg nesten bare Stavangerflint, i tillegg til et fullt middagsservice fra Egersund. Der vaskes det med kost, ja. Takk for titten!

  SvarSlett
 2. Kjære Nøtteskrikä
  Verdens fineste kjøkken! Jeg husker godt hvor flott det var å sitte på det og småsludre!
  Jeg elsker kombinasjonen stål og gamle sjarmfulle møbler sånn som skapet og tallerkenhylla
  Her blir det grilling og gamle mor på besøk i kveld og landskamp i fotball på tv i utestua.
  Fin kveld til deg og dine! Så forresten gemalen vandre like ved jobben sin her i går, men oppdaget det litt sent til å tute.
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Du har maken kjøkkenstol som meg, bare at min er i grønt! Se her: http://wp.me/ppGNa-Ju
  Synes de er så fine!

  SvarSlett