fredag 25. mai 2012

Nye rom


Dere har som har fulgt bloggen min har forstått på mine innlegg at jeg og min familie har kjøpt større hus og at vi er i gang med det store begivenheten: flytting. En prosess som for oss tar lang tid, flere dager, uker, ja måneder tar det før vi er på plass i det nye huset og før vi har klargjort det gamle for salg. I fire måneder har vi holdt på og nå tror jeg det blir midtsommer før vi er ute av det gamle. Selv om jeg er en utålmodig person som liker å få gjort arbeidsslag unna, har jeg lært – grunnet erfaringer fra tidligere flytteprosesser – at det tar tid. Det er ingen grunn til å forhaste og stresse til man stuper. Derfor tar jeg flytteprosessen i passe tempo. Det vil si noen flyttekasser hver dag. Noen malingsstrøk hver dag og en vakker dag er vi på plass.
Til morningen i dag, før jeg syklet på jobb, syklet jeg innom vårt nye hus som vi overtok første mai. Vi har faktisk flyttet en god del ting, såpass at vi kan bo der,  selv om det er  pappeskekaos og bøker i stabler her og der og ikke i bokhyller. Her får dere altså se noen bilder av den ene stuen. Stuen med  doble dører og original brystningspanel anno 1923. Stuene var rommene som gjorde at jeg falt pladask for huset. Jeg elsker to stuer på rad og mange rom i et hus. Åpne løsninger passer ikke for meg. Jeg må ha mange private gemakker og dette huset er perfekt for det.

Det første jeg skal gjøre når vi er på plass er å kjøpe hvit maling. Alle vegger, dører, tak og skap skal være hvitt, så får jeg diskutere med mannen hva vi skal gjøre med gulvene; beholde parketten eller kanskje male parkett?

Nye rom gir energi og jeg gleder meg til hverdagene i vårt ærverdige hus.

Ha en strålende fredag dere som er innom.


3 kommentarer:

 1. Stilig!!!!!!! Så herlige rom, og ikke minst superfine ting! Alt du har er jo så morsomt, fint og spennende! Dette blir fantastisk flott! Nå har jeg meg en kaffepause inne, veeeldig varmt ute! Nå skal jeg straks lage noe rabarbragreier som jeg lovte barna når de kom hjem fra skole og bhg. Ha en strålende helg! Dere har vel nok å gjøre. Her skal Pia spille Messecup, noe som innebærer at H eller jeg skal sitte i sekretariatet fra 0730 til 1400 både lørdag og søndag, og en av oss må stå parkeringsvakt på Tønsbergmessa hele søndag ettermiddag... Jippi. Klem fra Anne.

  SvarSlett
 2. Ser bare UTROLIG flott ut! Så høyt under taket, og fyllingspanel.. Fineste som finnes!!!

  Klem

  SvarSlett
 3. ÅÅÅÅÅÅ, dette huset ser jo så fint ut, dobbel gammel dør er så bra. Gleder meg til vi sees, klem Nina

  SvarSlett