mandag 21. mai 2012

Oslostemning i kjelleren


Vi har Oslostemning i bokkjelleren. Det trives vi godt med. Hos oss går vi faktisk i kjelleren når vi skal gruble, når vi trenger oppslagsverk, ordbøker, temabøker, faktabøker eller når vi trenger å lese god litteratur.  Et nødvendig kjellerrom her i huset. Kjellerrommet er lite, men det fungerer å møblere alle vegger fra gulv til tak med vår samling. Det blir litt tett der nede, men bøkene trives og det er lett å holde orden når rommet brukes kun til bøker.

I ettermiddag gikk jeg faktisk i kjelleren. Måtte fokusere og konsentrere, selv om sola skinte. Men jeg har et pågående prosjekt som krever fokus. Derfor ned i kjelleren. Det var godt og svalt og være der. Er litt svett i trøya for tiden grunnet flytteprosessen som trekker ut og grunnet min stakkars mann og sønn som fremdeles er syke. Snakk om idyll i heimen: mannen har bihulbetennelse og kona har gått i kjelleren!

Men vi holder ut. Fordi sønnen - takk og pris - begynner å komme seg. Datteren er bare frisk og blid. Mannen har fått medisiner og jeg har oslosttemning...

1 kommentar:

  1. Elsker hyller fulle av bøker, må være supert å ha et eget rom til bare det:)
    Og lampen var superstilig!

    SvarSlett