tirsdag 1. mai 2012

Hageliv og hektisk liv


Det er kun i hagen jeg klarer å slappe av i disse hektiske, alt for hektiske dagene jeg og min familie har nå. Flytting av et hjem med møbler fra et hvert prestegjeld. Nedpakking og flytting av ting og tang samlet i over tyve år. Flytting av en grandios boksamling, det er rett og slett hardt fysisk arbeid. 

Godt det er ryddig og fint i hagen. De nymalte, åtte år gamle hagemøblene som står ute alle årstider innbyr til noen minutters hageliv i dette hektiske livet - som jeg håper har en ende om en måned eller to.

Vel, får hive meg rundt. Vi har leid stor varebil - som jeg kjører. Det er faktisk litt morsomt å ratte rundt i gatene med den store" interiørsamlingen". Og naboene her vi bor og naboene der vi flytter de glaner og det kommer noen kommentarer om våre møbler + saker og ting = museum.

Naboene, de har rett, men vi trives bare alt kommer på stell.  

Synd å måtte arbeide på arbeidernes dag, skulle ha vært på torget og hørt på taler, men flagget har vi husket og det vaier i vind i vår hage.

5 kommentarer:

 1. Koselig. Her blir det også hagearbeid i dag.
  Anki

  SvarSlett
 2. Hei på deg, masse lykke til med den store styrkeprøven (=flytting) klem Nina. Jeg har sendt deg mail.

  SvarSlett
 3. Lykke til med flytting, og takk for at du deler så vakre vårbilete frå hagen!

  SvarSlett
 4. Fine bilder fra hagen dere skal flytte fra! Håper det gikk bra med flyttesjauen i går! Hva er du lagd av, hihi! Når dere er på plass i det nye huset, og har levert nøklene til det gamle huset fra dere, MÅ du slappe av litt og da! Da kan forhåpentligvis tempoet senke seg for deg/dere. Men så vet jeg jo hvor ivrig man blir... Ha en fin dag! Klem fra Anne.

  SvarSlett
 5. Deilige hagebilder - savner hage når jeg ser slike bilder:) Håper fortsatt det blir hage- og utevær, men nå ser det visst ut til at det blir innevær her etter hvert.

  Massevis av lykke til med flytteprosessen av "museumet" :):)

  Klem fra Bente.

  SvarSlett