tirsdag 4. juni 2013

Bloggbliss i KøbenhavnHerlig Marimekkodamer - ønsker meg sånn hatt og sommerhabitt!
 
Digger Lille My lampen - og "hun" er  nå øverst på ønskelisten.
 
Utsikt fra STAY hotellet. Vi bodde nesten opp i skyene! Fantastisk utsikt fra like fantastisk hotell.
Jeg skal tilbake til STAY for å stay noen dager - helt klart og håper det blir snart!

"Vi hadde gått langt i gamle brusteingate, brusteingate er ikkje lagd for stilett..." Kari Bremnes
synger om det, men jeg  erfarte at det greit med nye boots som da hadde litt robust hæl.


Favorittblomster til pen bukettpris.

Fristene saker og ting på "Ö interiør&design", Islands Brygge. Mye fint, også ting fra 60-70-tallet.

Fin butikk med fineste navn - dessverre rakk vi ikke innom,  måtte nøye oss med vindushopping.


Sammen med gode venninne Kaspara var jeg i København i helgen på Bloggbliss som Norske interiørblogger arrangerte. Takk og pris for at jeg ble med på det! Det var fantastisk artig, gøy, hyggelig og givende å være i muntert selskap med blide jenter som var der for å ha det moro, skravle, shoppe, fnise og knipse fine motiver av det Køben har å by på av design og sjarm!

I tillegg var vi utrolig heldig med været. Solen stråle til oss og vi strålte til den - det kunne ikke bli bedre!
 
Jeg er nå så stinn av inntrykk og glad for å ha møtt mange herlige jenter, at jeg nesten er "litt satt ut", på den positive måten altså.  Men det passer meg veldig bra.  Arbeidshverdagen med mas&kjas (har det litt hektisk om dagen)  kom for fullt, men to herlige, innholdsrike dager har fylt meg med energi  så alle krevende arbeidsoppgaver gjennomføres nå på beste måte.
 
Faktisk var jeg så full av energi at jeg i går ettermiddag  begynte å male husfasaden - en vegg som har stått lenge og ventet på hvitmaling, og i dag har jeg tatt strøk nummer to.
 
Som jeg sa til han jeg bor sammen med; "Send meg på ofte på tur med herlige jenter, det gir uttelling! Han var enig i det, he he.
 
Takk til Norske interiørblogger som arrangerte flott tur. Takk til kjære Kaspara -  mitt fine reisefølge - som foreslo at vi skulle på bloggtur. Det er bare å konkludere; ut på tur aldri sur! Å ta seg en tur er rett og slett beste medisin, anbefales! 
 

4 kommentarer:

 1. Heisan kjære reisefølget mitt
  Tusen takk for sist! To fine dager i luksus leilighetshotell. Jeg er også så betatt av Lille My-lampen og nå helst i hvitt slik de var på rommet vårt.
  I natt har jeg endelig sovet ut og vært en sann plage for husbonden. Jeg tok igjen flere netters minimale søvn og snorket som en dampveisvals, hi,hi.
  Fine bilder og morsomt å se at vi har tatt en del ulike motiver.
  Tenk at du har begynt med fasaden, du er ikke sann!!! Tror jeg begynner å kalle deg "Sprell-propell".
  Fine dager til deg, så snakkes vi!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Hei - skjønner at dere har hatt en super tur:) Og 'ut på tur' er veldig bra - og København som reisemål er jo alltid vellykket:) Skal dit selv senere i sommer med mannen min, så jeg tar med meg alle tipsene deres. Vi tenkte å leie sykler og sykle rundt fra sted til sted - det er jo så mange fine deler av byen som jeg fortsatt ikke har vært i - gleder meg!

  Og du - for en maleenergi du har:) Vi holder på å opparbeide litt maleenergi for å male litt på et avskallet gjerde vi har, men har fortsatt ikke blitt rammet;)

  Fin onsdag til deg - klem fra Bente.

  SvarSlett
 3. Hei på deg, så fint å se alle disse innleggene fra bloggturen, tenker dere hadde det fint jeg;)) Herre gemmini det hotellet ser jo bare magisk fint ut, må dit en gang jeg også...ha en fin uke videre, klem fra Wilhelmine

  SvarSlett
 4. Hei på deg. Flotte bilder fra Køben. Moro å se forskjellige innlegg fra det som ser ut som årets happening. Heldige du! Håper morradagen blir fin. Klem fra Monica.

  SvarSlett