torsdag 19. april 2012

Før og nå


Her kommer dokumenterende før og nå bilder. Jeg er stolt av meg selv og innsatsen. Skikkelig stolt. Det som er bra med å blogge, er at man kan dokumenter sin innsats og flinkhet. Akkurat nå preller all jantelov av meg. For dette har blitt bra! Sånn ja, da fikk jeg presisert det. Håper ikke jeg gjør noen uvel på grunn av min skrytetekst. Sant skal sies at jeg har fått dilla på å male trapp. Gleder meg faktisk til å gyve løs på trappen i det gamle huset. Jeg har jo fått trening, og det vil  bli fjerde trapp jeg maler før fylte førti. Jeg har nemlig bestemt meg.  Jeg skal bli like god som en yrkesmaler. Ja, det sier jeg til alle. Jeg skal bli like god! Så har jeg også lært av min gamle, kjære far at: "øvelse gjør mester". Er det noe jeg vil mestre med glans her i livet  så er det nettopp og male trapp og gulv. Trappen er som dere ser unnagjort. Nå er jeg i gang med å male gulvet på datterens rom,  et utfordrende tregulv. Jeg fant det under syntetisk blått 80-talls vegg til veggteppe. Tregulvet - som jeg ble veldig glad for å oppdage -  har aldri vært malt og det har nok ikke vært meningen at det skulle være synlige bord. Jeg tror de første eierne av huset har hatt belegg på gulvet, for det har vært fugemasse mellom sprekkene. Gulvet trenger ikke å slipes, men det må grunnes. Jeg prøvde først å male et område hvitt, som trappen, men de brune skjoldene skinte igjennom. Derfor maler jeg nå gulvet grått, så får vi se hvordan det blir. Gråfargen er lysere i virkeligheten og denne oxanmalingen dekker bra.4 kommentarer:

 1. Du er bare helt utrolig!!! Hva du får til etter fulle jobbedager, altså! Trappa ble kjempefin, og den gråfargen ser flott ut. Oxan er bra maling, det har vi brukt på alle tregulvene våre i alle år, i alle boliger. Jeg har vel malt fire, fem trapper i mitt liv jeg også! Kanskje vi skal starte firma sammen, hihi! Hold ut, selvom du sikkert er gaaanske så sliten... Klem fra Anne.

  SvarSlett
 2. Enig med Hapel, hvordan får du forresten tid til å blogge? Kjempflink maler er du, riktig storartet!

  SvarSlett
 3. Selvskryt er lov når man har vært flink! Eller trenger å oppmuntre seg selv. Eller man bare har lyst på litt ros. Superfint ble det ihvertfall!

  SvarSlett
 4. Fader så flink du er :) Hvordan får du det til? Med jobb, barn og eh...mann :)
  Du må gjerne bare skryte, det har du virkelig lov til.
  Ønsker deg en flott helg, og husk å puste litt innimellom :)
  Klem fra Linda

  SvarSlett