søndag 15. april 2012

Siri og sukker

Jeg har shoppet på loppis, endelig er sesongen i gang. Det liker jeg. Selv om jeg nøye med hva jeg kjøper. Huset er fullt av saker og ting og jeg er en person som ikke klarer å kvitte meg med ting. Fordi jeg trives god med ting. Ikke for å eie, men for å trives. En rar form for materialisme. I går handlet jeg disse tingene: boks til sukker og fem skåler fra pressglass-serien "Siri", laget på Hadeland glassverk. 

Siri og sukker til den nette sum av 45 kroner. Jeg fikk med andre ord mye for pengene. Og Siri bidro til en trivelig lørdagskveld. Hun serverte sjokolade og lakris det beste jeg vet av godteri. Her i huset får Siri i oppgave å sørge for trivsel og søtsaker.

Det ble mer shopping av ting i går, skal vise senere, men nå må jeg forlate tastatur og komme igang med søndagens gjøremål.


7 kommentarer:

 1. Finfine sukkerboksen;) Ha en god søndag, klem

  SvarSlett
 2. Hei på deg :)
  Nydelige saker du har kjøpt. Veldig fine bilder i innleggene under også :) Har vært innom men av og til er jeg utrolig sløv med å legge igjen kommentarer. Men når jeg ser at du har nye innlegg må jeg jo inn å se :)
  Du trenger overhode ikke gjøre noe med awarden. Jeg skjønner at du har mer enn nok å henge fingrene i. Det er en utrolig spennende tid du går i møte også da med flytting.
  Jeg skal så godt det lar seg gjøre å holde meg unna loppemarked. Har bare ikke plass til mer :)) Nå fikk jeg da med en del ting og tang sist jeg var på vestlandet,det står forsatt og venter på en god plass. Kanskje det hjelper med en ryddesjau :)) Håper veldig på å få meg en større plass å bo, men er ikke lett her, og jeg vil at sønnen min skal forsette på den skolen han går på. ..og siden jeg bor på en sånn litt sosseplass er det svindyrt her. He he, jeg er ikke soss altså....så nå skal jeg på harrytur... thi hi
  Husk å kos deg innimellom å senke skuldrene, fyll Siri med godteri, senk skuldrene, og nyyyyt.
  Ønsker deg en super søndag og en god ny uke.
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 3. Heisan Nøtteskrika
  Tusen takk for i går! Håper det gikk fint med fotballjobbingen i kantina!
  Fin sukkerboks forøvrig også likte jeg så godt Gine jeg da! Håper ikke mannen din fikk fullstendig panikk over det du kom hjem med i går!!!
  Her er gutta på banen og mannen på jobb og jeg får forberde foredraget i Horten i morgen.
  Glad dag til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Wow, for et kupp!
  5 siri-skåler for 45 kr er jo helt utrolig.
  Fine var de også! Der var du heldig:-)

  SvarSlett
 5. Siri er en flott dame! Jeg har diverse jeg også, og til og med ei fin mugge. JEg var på loppemarked i dag, men dag ble det bare diverse dynetrekk på posesalg; en bærepose til 20 kr. Ikke staselige, bare praktiske. Og så var jeg på skattejakt på Stjørdal på fredag, da ble det litt mer. Viser kanskje en dag. Har vært travel, så det har vært lite kommentering i det siste, men jeg tror jeg har vært innom og lest det meste. Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 6. God kveld! Tusen takk for i går, det var så hyggelig at du tok deg tid til å stikke innom Kasparas hage, selvom du hadde en rimelig hektisk dag! Du er superkvinnen, du! De skålene er kjempefine! Og lakris og sjokolade er godt, enig! Håper du ikke sliter deg fullstendig ut disse hektiske ukene. Ha en fin ny uke! Vi møtes igjen i løpet av våren satser jeg på! Klem fra Anne.

  SvarSlett
 7. Hei!!
  Kjempefine skåler!! Og veldig fint navn.....
  Sukkerboksen var bare så stilige!! Fine og billige funn!! Ikke den verste formen for materialisme;-)))
  Heldige deg som var på utestuemarked hos Kaspara, der skulle jeg også gjerne vært!!
  Fin onsdag til deg!!
  Klem Fru Samuelsen-Siri

  SvarSlett