tirsdag 3. april 2012

Grønt

Grønt er visstnok en trendy farge i år. Jeg liker grønt. Særlig den gressgrønne og eplegrønne nyansen, den er fin   mot hvitt og mot  sort. Jeg har derfor prøvd meg med grønne detaljer og vatt-tepper på soverommet for å være trendy i vår. Vatt-teppet på dobbelsengen er nytt. Det ble kjøpt på et bittelite loppis her om dagen. Det er lenge mellom vattskattene, derfor ble jeg overrasket over å se det i haugen av tekstiler.

Lille sønnen har også et fint vatt-teppe på sengen sin. Det er egentlig en gammel sovepose. Jeg har fjernet glidelåsen og nå fungerer det som koseteppe. Den grønne blusen fra In Wear er flere år gammel. Jeg bruker den mest på sommeren når jeg har fått farge i kinnene. Selv om grønt er fint i hvite rom er det ikke fint mot et blekt ansikt. Blek blondine med grønn bluse, ikke bra, he he.

Ut-skiltet på toppen er kassert fra en skole som skal rives. Jeg spurte pent om lov å få  "ut"-skilt" og faktisk fikk jeg ta de  "ut" som var igjen og som ikke hadde havnet i containeren. Jeg delte "ut" med  god venninne som ble hoppende glad for at jeg ga henne "ut" i gave. Andre venninner av meg ville nok ha tolket det som over-og-ut for vennskapet, men ikke denne venninnen. Hun har nemlig sansen, god sans for skilt og humor, så er hun fargerik også den godeste Kaspara

5 kommentarer:

 1. Grønt er flott:)Likte UT skiltet:)
  Ha en fin påske...
  klem

  SvarSlett
 2. Finfint grønt innlegg;) Ha en riktig god påske gode deg;) Klem W

  SvarSlett
 3. Så fine bilder :)
  Nå er ikke jeg spesielt glad i grønn-farge, men du får det til å se lekkert ut. Flinke deg :)
  Håper du slapper litt av i Påsken også og ikke bare stresser med masse MÅ-ting.
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 4. Å, jeg elsker også grønt! Det vatteppet var fantastisk fint. Du skriver veldig godt, og det er morsomt å følge deg. Lykke til med alle prosjektene dine!

  SvarSlett
 5. Kanonfine grønnfarger :) :) Lykke til med utfordringen og ha en super påske :)

  SvarSlett