mandag 8. april 2013

En feriedag i april

 
 
Noen ganger må jeg bare ta en feriedag. Særlig når en hyggelig invitasjon kommer på mail om: har-du- lyst-til-å-komme-på-lunch-med-hyggelig-damer! Ja, når en sånn mail dukker opp på en grå, vanlig hverdag, ja da ordner jeg meg fri, for slikt kan ikke gå meg hus forbi! Det vil si; en hyggelig lunch som varer i mange timer med veldig hyggelige jenter må jeg bare prioritere. For, det er sannelig noe annet enn jobblunchen som er gangske lik dag ut og dag inn med samme matpakka og samme folka (forandring fryder også til lunch). Derfor takk gode venninne Kaspara som alltid inviterer til kvalitetslunch, og denne gangen i hyggelige selskap av Anne og Wilhelmines som jeg håper snart å se igjen. Og jeg har konkludert, blogging er sannelig en fin ting, uten bloggen hadde jeg ikke kommet i kontakt med disse herlige jentene. Takk dere tre for at jeg fikk meg en fin feriedag i april.
 
Og dagen ble faktisk slik handlenett på døren i gangen oppmuntrerer til: Have a nice day. Ja, fin ble den! Jeg ønsker meg flere slike sosiale dager.
 
 

2 kommentarer:

  1. Hei gode venn;)) Enig med deg, det var en fantastisk dag, jeg flytter snart til Vestfold jeg asså...tenk så mye koselig vi skulle hatt det da liksom. Jeg angrer på at jeg ikke spiste mer av den gode maten, det gjør jeg hver gang jeg er hos Kaspara;)) Ha en fin uke videre og hurra for at det bare er 18 dager igjen av master`n...hi,hi...klemmer fra Nina;))

    SvarSlett
  2. Hei du - herlige bilder fra et superfint hus:) Tviler ikke på at dere hadde en kjempekoselig dag hos Kaspara - noe annet er jo ikke mulig - godt med slike avbrekksdager:)

    Ha en fin og solfylt dag - klem!

    SvarSlett