tirsdag 23. april 2013

Liten og iherdig

 
Lille sønnen elsker å romstere ute i hagen - særlig å vanne blomstene. Han er rett og slett en iherdig vanner, så er han også født i vannmannens tegn, mon tro om det har noen sammenheng? Vel, astrologi er ikke min sterke side, selv om jeg lar meg underholde av å lese mitt horoskop i ny og ne, og jeg skulle gjerne ha kunnet mer om stjernetegn og personligheter og tilbøyelighet og egenskaper og særtrekk og alt det der som er preget av nettopp; stjernetegn. Ja,  det hadde vært morsomt.
 
Men om dagen er jeg mest opptatt av å spavende jorda, rake, rydde kvist og kvast, plante løk og vente på at det skal spire og gro rundt oss. Denne våren er første vår i vårt nye, gamle hus. Og hver dag holder jeg på ute i hagen og jeg fryder meg og jeg skulle ha brukt enda mer tid fra morgen til kveld for å få gjort alt det jeg vil. Vel, får nøye meg med litt hagearbeid daglig og være glad for at jeg har en liten og iherdig hjelper som står på enda han har hatt lang "arbeidsdag" i barnhagen - han er rett og slett et lite arbeidsjern.   

3 kommentarer:

 1. God morgen - så flink liten hjelper du har:) Ja, er det ikke herlig at det nå snart spirer og gror - vi pusler litt på utearealene våre hjemme vi også - men har ikke noen hage å skryte av akkurat. Det blir noen krukker på gamle paller her og der.

  Ha en fin onsdag i solen - klem!

  SvarSlett
 2. Heisan!
  Så flink han er lille karen! Så han er kreativ vannmann som sin far!
  Vi kan ta litt astrologi på Købentuen vår, det var min favoritt-lektyre i ungdommen.
  Glad dag til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. hehe.. fin liten fyr:) så du har kommet igang med planting du:)
  gøy at du møtte på venninna mi! Fikk en sms om at no kjøre æ forbi Sfj med tog og da va æ i Riga! Jaja denne gang va du heldigere enn mæ siden du fikk møtt ho:))

  SvarSlett