søndag 28. april 2013

Søndagskveld


 
Rund og god figur  sitter med sitt litt bedrøvelige blikk og kikker på meg - kan det være "vårstormen" utenfor som gjør han trist? Kan forstå det, men jeg er ikke bedrøvelig, tvert i mot,  bare litt "tappet", det har vært en intens helg. Mye hygge, litt pliktarbeid; vaske tøy, vaske hus, rydde og rydde og rydde til den store gullmedaljen - rett og slett og oppgaver som måtte gjøres. Sånn er helgen i en aktiv familie og dere nikker kanskje samtykkende.  Vel, nå er det på tide å slukke lysene i heimen. Få seg en god natt søvn og være uthvilt til ny dag, ny uke.

Jeg  krysser fingrene for godt vær. Nå er vi så godt i gang med å hagearbeid og det arbeidet vil vi fortsette med til det blir ship-shape i vår gamle staudehage. For til uken kommer mai du skjønne milde som skal gjøre skogen atter grønn - men da må væregudene skjerpe seg! Jeg får prøve å godsnakke med dem og stem gjerne i.

1 kommentar:

  1. Ja, enig...værgudene må ta seg sammen, dette er jo rett og slett bare så trist, kaldt og høststemning i mai...herre gemmini, det går jo bare ikke an!!!!!

    SvarSlett