torsdag 18. august 2011

Sort kjole med tilbehørJeg blir med på utfordringen om sort i interiøret eller skapet som Sukkertøy for øyet oppmunter oss til. Når jeg ser etter i huset har jeg faktisk mange sorte ting og detaljer. Men jeg kan egentlig ikke skryte av at jeg er en mørk og mystisk person. Snarere tvert i mot. Men jeg har mye sort, særlig i klesskapet. Jeg tror jeg har ti dressjakker i sort og mange sko, smykker, vesker, kjoler i samme "farge".
En av favoritt tingene i interiøret er smykkeskrinet - en loppegave fra mannen. Det er så nydelig. Uff, får litt dårlig samvittighet nå i skrivende stund. Vi hadde nemlig en aldri så liten "utveksling" til morningen i dag om overfylt hjem, rot og skrot og sånt som hoper seg opp. Vel, vi var litt stressa begge to på grunn av tidsklemma og morgenstresset, men jeg har mine "metoder" for å gjøre han blid igjen. Det er snart helg og da skal jeg gjøre det ryddig og hyggelig i heimen - da blir han så blid så.
Sorte sko. Gammel årgang. Kun til pynt. Bare måtte kjøpe "de elegante"  den gangen jeg så de i bruktbutikken - selv om de ikke passer.Like elegant tross høy alder. Skoene er anno 1910-20-tallet.


Den lille sorte, absolutt favorittkjole. Føler meg fin og fjong med den kjolen på. Sukk, jeg vil i skikkelig selskap snart, det er lenge siden sist!


Herlig 50-talls pynt. Vesken har jeg tilgode å bruke, men den brukes mye som "veggpryd", og den gjør seg på knaggene jeg har her og der i huset.


Vinglasset vil jeg helst ha servert på dette brett, sammen med en skål sort oliven og salt lakris - selv om det ikke passer til rød- eller musserende vin. Men når søthungeren tar meg, da er det lakris og sjokolade som gjelder.

2 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Hello :)

  Så koselig at du ville være med på utfordringen!
  Det røde krysset er det bare du som ser, det er der akkurat for at du kan fjerne linken din om du vil!

  Så ikke noe problem :)

  SvarSlett