fredag 13. januar 2012

Arbeidsdag


I dag har jeg hatt en lang arbeidsdag. Jeg var ikke helt i ship shape da jeg sto opp til morningen i dag. Jeg var litt redd for at slappheten - som ofte er begynnelsen på feber, halseonde, forkjølelse og sånt -skulle ta av, og resultere i influensa eller noe i den retning. Men jeg kom meg. Så fort jeg var innenfor lokalet hvor seminaret og arbeidsmøtet skulle holdes ble jeg kvikk som bare det. Det gamle, ærverdige hotellet jeg var heldig å ha som arbeidsarena denne dagen, var rett og slett helt fantastisk. Det kan absolutt anbefales, det å ha gamle omgivelser som arbeidsarena.

Det er rart, gamle hus, riktig gamle hus, gjør noe med meg, uansett hvor slappfisk jeg føler meg. Kanskje derfor jeg jobber med det jeg jobber med: kulturhistorie og formidling? Nå er jeg i fin form. Det er fredag og kvelden skal nytes fullt og helt. Han en fin fredagskveld, håper det har gått bra, det har tross alt vært fredag den trettende. 


Den autoritære mannen på maleriet, holdt øye med oss, med sitt strenge blikk og sørget for at vi ...gjorde jobben vår!

3 kommentarer:

 1. The wallpaper is absolutely gorgeous!

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder :)
  Ønsker deg en super helg.
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 3. SÅÅÅÅ heldig du er som kan jobbe i disse fine omgivelsene;) Håper det går bra med deg i vintermørket, syntes januar er sååå lang jeg...klem Wilhelmine

  SvarSlett