onsdag 4. januar 2012

Kjøkkendrøm


Bildet er lånt fra nettsiden til BO BEDRE. Kjøkkenet er fra ett av fjorårets flotte boliger.

Jeg drømmer støtt og stadig om renovering av kjøkkenet. Vi har et lite, smalt og trangt kjøkken.  Drømmen er samme stil som over. Størrelsen på kjøkkenet får jeg gjort lite med. Men hvit innredning, vegger, tak og sjakkbrett-mønstret gulv, slik vil jeg ha det, det passer også godt i en bolig fra 50-tallet.  Mens jeg dagdrømmer klarer jeg allikevel å nøye meg med, og glede meg over at jeg ihvertfall kan få til en aldri så liten "renovering" med saker og ting jeg har i skapene. Derfor danderer jeg stadig et lite stilleben på mitt  avlastningsbord som står på kjøkkenet. I sommer tok jeg dette bilde av diverse sorte og hvite og ting. En vakker dag vil kanskje kjøkkendrømmen gå i oppfyllelse og jeg vil være fornøyd "husmor" ved nettopp; kjøkkenbenken.

5 kommentarer:

 1. Det er jo deilig å ha drømmer også :)
  Nydelig bilde du har tatt. Du er kjempeflink til å lage stillben og få fine bilder.
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 2. Jeg hadde drømmer om kjøkkenfornyelse i veldig mange år før det endelig ble noe av. I mellomtiden leste jeg tonnevis med interiørblader, til jeg ble så forvirret at jeg til slutt måtte hyre en interiørarkitekt. Og tenkt, hun fant ut hvordan jeg ville ha det. Nå er vi veldig fornøyde,og ja, kjøkkenet er hvitt, fra KVIK, men svart steinkomposittplate på kjøkkenbenken/øya.

  SvarSlett
 3. oi, det var lekkert!!!!!! Sånn kjøkken vil jeg også ha! Får nok vente en god stund med kjøkkendrømmen min.... Nå er det to barnerom som står for tur... :)

  SvarSlett
 4. Nydelig kjøkken!! Min kjøkkenfornyelse går nok bare ut på et par strøk maling på veggen - samt nye fliser over kjøkkenbenken (faktisk...) - men det hadde vært vidunderlig med masse plass.

  Takk for hyggelig besøk inne hos meg for leeeenge siden! Jeg har glemt å svare deg, uhøflig som jeg er. Du lurte på om det er gamle glansbilder jeg har på bloggen min. Det er jeg faktisk ikke sikker på. Jeg bruker en bakgrunn som jeg har lastet ned fra shabbyblogs.com.

  SvarSlett
 5. Vi pusset opp kjøkkenet i mai i fjor. Vi har også et lite, smalt og trangt kjøkken. Brukte nesten et år på planleggingen, vi var innom flere kjøkkenforretninger og fikk tegnet forslag. Vi trakk ut det vi likte best av de alle (utrolig hvor mange forskjellige forslag til løsninger som kom, selv om vi mente oppsettet var ganske låst)og bestemte oss til slutt. Og vi er så fornøyde!
  Vi gikk også for hvitt. Hvite vegger og lys ask på gulv og som benkeplate. Og vi syns, utrolig nok, at vi fikk mye bedre plass! Morsomt hva noen enkle små grep kan gjøre.
  Kos deg videre med dagdrømmingen, og nyt dine fine stilleben så lenge!
  God helg til deg.

  SvarSlett