tirsdag 29. mars 2011

Måke snø og rake løv
 I dag har jeg gjort begge deler. Jeg er hjemme med min lille, litt medtatte sønn. Heldigvis er han såpass i form at vi kan være  ute noen timer i vårsola. Det gjør godt for han og meg. Hagemenneske som jeg er, har jeg lengtet i måneder til å begynne arbeidet med alt det grønne, skjønne. Derfor har jeg tatt spadetak og måket vekk snø fra plenen, i tillegg raket løv fra i fjor på de snøfrie, gressbrune flekkene.

I anledning årets første dag med hagearbeid, illustreres teksten med et bilde tatt for nøyaktig 11 måneder siden. Litt artig, for jeg vet ikke hvorfor jeg tok bilde av nettopp denne hagestolen? Var det kanskje fordi den var nymalt? Hm, underlig, forunderlig. Vel, bildet passet til dagen i dag.

3 kommentarer:

 1. Heldiggris! Ja, ikke for liten medtatt sønn altså, men for våren. Tjukk snøkave her i dag også. Men et lite håp om mildvær nå. Jeg ser virkelig fram til det! Nyt våren og sola :)

  SvarSlett
 2. Jeg lengter også til våren...her hvor jeg bor er det fortsatt store mengder snø i hagen, brannmannen står og skuffer det bort med måken...men det kommer jo stadig nytt...ååå, jeg vil ha vår jeg nå. Ha en fin uke videre.

  SvarSlett
 3. Heisan og god formiddag!
  Så flinke du og lille-gartner har vært! Her er det veldig påkrevd med raking, for vi levde litt for bedagelig i høst og skippet like godt hele høstoppryddinga til ergelse for oss nå...
  Masse å gjøre ute og ikke minst maling av muren på utestua. Den skriker skallet i mot oss.
  Dere har jo så trivelig hage og det blir sikkert superkoselig når du får tatt ut bolstere og kaffekanna og ungene leker rundt.
  Sola skinner og jeg produserer eggvarmere.
  Ha en strålende dag og håper minstemann er bedre!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett