søndag 8. april 2012

Påskehygge


Selv om det har vært prosjekt-påske her på hjemmebane, har vi hygget oss både små og store. Den lille påskeharen storkoste seg i hagen i går ettermiddag, søstera likeså. Her og der var påskeegg gjemt,  til om med noen små presanger. Vi har også spist påskelam og hatt gode, lange frokoster noe vi aldri rekker i hverdagen når mor og far skal på jobb. Det er deilig å ha fri sammen med familien, påskeharer, kyllinger og sånt.



Denne gapende kyllingen fra 70-tallet fant jeg i en bruktbutikk i vinter. Utrolig artig figur. Jeg hadde en lignende da jeg var liten, men den er fremdeles hos min mor. Jeg kan huske at det var fantastisk å få en kulerund kylling fylt opp med godter. 

4 kommentarer:

  1. Hei!
    Mange fine bilder på bloggen din, og en koslig påskehare.
    Fortsatt god påske!

    SvarSlett
  2. Tihi.. for en søt liten påskehare:) Så ut som dere har en strålende påske, nyt siste rest! Klem fra Idyll

    SvarSlett
  3. Verdens fineste påskehare! Og akkurat sånne eggeglass hadde vi hjemme. Vi hadde gule, farmor hadde lyseblå!

    SvarSlett
  4. Hei på deg, her i huset har det blitt fortært både lammestek og påskefrokost, det er bare så deilig med fri, har nesten ikke lyst til å jobbe igjen jeg...tror nesten jeg ikke tåler å ha fri, for jeg vil bare ha mer og mer fri...hi,hi...håper det ikke bare er meg som har det slik;)) Jeg har også små hestehov i de fine små blekkhusene jeg fikk fra deg, de er så søte. Fabian og jeg var en "snartur" i København i påskeferien, vi var på det BESTE loppis jeg noen gang har sett, det var i FORUM, det var helt sykt mye fint, der skulle du ha vært asså. Fabian på 13 var jo sef ikke like glad for det som meg, men med is til lunch og kvelds gikk det hele veldig bra;)) Ha en fin dag i morgen, nyt den siste påskedagen, klemmer fra Wilhelmine

    SvarSlett