lørdag 21. april 2012

Tante Gerd og en herre med bartMellom arbeidslagene må jeg prioritere vårens loppemarkeder. Om jeg ikke rekker å tråle alle, må jeg ihvertfall få med meg noen. I dag var jeg heldig og rakk to loppemarkeder i nabobyen. Jeg fant utrolig mye fint. En av skattene er dette sengeteppet i min favoritt-tekstil med skikkelig 50-60-talls look og jeg kaller det for "tante Gerd". Det er gode venninne Kaspara som begynte å kalle denne type tekstil for det. Det var fordi hun hadde en tante som het Gerd og hun hadde gardiner (tror jeg det var) med slike romantiske blomster. Synes tante Gerd gjør seg på vårt soverom sammen med en herr med bart. Min lille barte-mann sitter på mitt nye, gamle nattbord kjøpt på marked hos Kaspara og Hapel  forrige helg. Jeg har ikke hatt nattbord ved min side av sengen. Nå var det på tide og endelig fant jeg ett jeg likte. Jeg er så fornøyd.

Ellers fant jeg litt av hvert på loppis, blandt annet fire flotte Budalsstoler. De var riktignok malt i det jeg vil kalle "underlige" fargesammensetning på en og samme stol; grått, gammelrosa og selsom blå - kan fungere som sjarmerende men ikke hos oss.  Men de var ellers i svært god stand. Prisen pr. stol var fantastisk: en femti-lapp. Fin shoppingsdag på loppis med andre ord.

I skrivende stund er Tante Gerd i badekaret. Der ligger hun og nyter Bio-Tex skumbad. Tante Gerd er for tung og stor for vår vaskemaskin som ikke skårer best i kvalitet og jeg frykter at hun ville ha tatt innersvingen på maskinen. Er det noe som ikke må streike nå, er det vaskemaskinen. Vaske tøy for fire for hånd - det har jeg ikke tid til. Men Tante Gerd kan jeg gi spesialbehandling. Tror hun liker det.


9 kommentarer:

 1. Heisan Nøtteskrika
  Wow, så flott tante Gerd-teppet ble hos dere! Det var nok meningen at der skulle ligge der til deg. Jeg tror du blir aller mest glad for tante Gerd-stoffer her i verden.
  Jeg handlet ikke noe på loppiset på Bugården ungdomsskole og bittelitt på Varden. Det beste var Jotunhallen i dag synes jeg.
  Gutta Boys er enda ikke kommet hjem fra fotballbanen og far i huset maler en nykjøpt gammel skjenk det nye tv skal stå på. Vi valgte gammel skjenk framfor disse tv-bordene man kan kjøpe med tv.
  Ha en koselig kveld med masse glede over glade loppefunn!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Hei på deg!!
  Tante Gerd ser jo bare superfin ut!! Skikkelig stilig!!
  Tenk at det er flere loppemarkeder på en dag, sånn er det ikke her.... Husker vi gikk mye på loppemarkeder da vi bodde to år i Tønsberg! Fikk kjøpt endel ting da, senger, lampe mm, salong som vi fraktet med 2cv...
  Her er det faktisk et loppemarked neste helg...Gleder meg!! Skal stå klar når det åpner:-)))
  Trappen ble kjempefin:-))) Det samme gjorde gulvet, likte fargen:-))
  Fortsatt god helg!
  Klem

  SvarSlett
 3. Morsomt med tante Gerd :) Veldig fint var det også!

  SvarSlett
 4. Fantastisk sjarmerende bartemann:) Og trappen ble kjempefin. Du er jammen sprek som gyver på nytt maleprosjekt med det samme:)

  SvarSlett
 5. Hei! Kom plutselig over bloggen din og legger meg til som følger :) Gleder meg til å se mer til deg!
  Ta gjerne turen innom meg hvis du vil, setter stor pris på nye følgere ;)
  Nyt resten av helga!
  Klem
  Camilla

  SvarSlett
 6. Hei på deg, tante Gerd passet så bra inn, vekker minner fra mine besøk hos slektninger vi hadde som bodde på en stor bondegård, hver gang vi reiste dit måtte vi overnatte. Det betydde store kalde soverom, med store puter og nettopp slike sengetepper...bloggen din vekker alltid så koselige minner. Det er litt rolig fra meg på bloggefronten den siste tiden, det er pga sykdom i familien, men snart er jeg nok tilbake. I mens koser jeg med fine innlegg fra dere og masse loppisskatter...ha en fin uke som kommer, klem fra NIna

  SvarSlett
 7. Hei - så herlig store og tunge og nybadede tante Gerd er - tror hun trives med å ligge der å dra seg på sengen;) Flott nattbord også - en gang har jeg lyst til å bytte ut våre kjedelige Ikea-nattbord med noen som har mer sjarm - men slikt må lirkes inn i heimen;)

  Vi er så heldige å ha to budalsstoler - syns de er så fine - våre er litt vaklete og skrale, så de egner seg best til å ha tøy på. Men eldstedatteren vår har en budalsstol på rommet sitt som fungerer som både bildestativ, klesskap og bokhylle - utrolig hva en slik stol kan romme!

  Ha en fortsatt fin søndag - her regner det masse - kjedelig, for nå er jeg så veldig klar for å gjøre i stand terrasse og uterom.

  Klem!

  SvarSlett
 8. Gøy når man finner seg skatter på loppemarked! Her var det også flere loppemarkeder i helgen, vi var bare innom ett men fant ingenting.
  Vær forsiktig med vaskemaskinen din, vi har vært uten i en måned nå og det er slett ikke gøy. Men på lørdag ble det endelig kjøpt ny, og vi gikk for skikkelig Miele-kvalitet (den gamle var et billigmerke som røyk etter 5 år og en mnd og tre reparasjoner).

  SvarSlett
 9. hihi! kjente igjen det teppe der:)
  Tante Gerd va jo et fornøyelig navn på det:)
  Sees vel på neste loppis? Må le av møte vårt på loppis. ¤ bloggedamer som bare kjenne hverandre på alias .. litt sånn ung guttedatanerd det der hihi! Møtes i den virituelle verden!

  SvarSlett