tirsdag 26. juni 2012

Beina på bordetEttermiddag, stille stund for meg selv. Kaffe og interiørblad. Ryddig stue og mange blomster som dufter i mange små vaser. Jeg restituerer etter lang arbeidsdag. Det er deilig å slenge beina på bordet, og jeg gjør det når mann og barn er ute og handler middag. Beina på bordet er nemlig ikke lov her i huset - men noen ganger bryter jeg loven, men gjør det når jeg har en alenestund - som mor må jeg jo stå frem som et godt forbilde, i alle fall prøve. 

6 kommentarer:

 1. Deilige alenestunder...nyt roen;)

  SvarSlett
 2. Så koselig blogg du har! Veldig moro å lese dine betraktninger om smått og stort :) Jeg kommer innom igjen.
  Har laget en ny blogg, så får tiden vise når jeg er klar for å skrive litt.
  Nyt resten av kvelden.
  Hilsen Elin

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Elin. Takk for hyggelig kommentar. Så flott at du også skal blogge og jeg ser frem til å se dine ord og bilder fylle blanke ark. Nyt kvelden du også. Jeg sovnet på sofaen...og nå føler jeg meg ganske så utvilt. Typisk meg, mon tro om jeg skal ta et malestrøk her og der. Har begynt på nok et prosjekt. Denne gang et svært så slitent gammelt kjøkkenbord. Vi sees, kommenteres og snakkes.

   Slett
 3. Så fint du har det! pass på så ingen av de leser bloggen din:)

  SvarSlett
 4. Heisan nevenyttige, handy-kvinne!!
  Du er så tøff og flink og jobber som fem menn tror nå jeg!¨
  Også er du litt streng, he,he... ingen bein på bordet. Jeg slenger beina på bordet stadig og så lenge det ikke er mat på bordet er det lov for alle å slenge beina på bordet her i huset.
  Ja, du ser riktig; i sofaen ligger en nysydd "tante Gerd". Etter det inspirasjonsbildet jeg viste på bloggen for en god stund siden visste jeg at jeg MÅTTE ha en sånn pute. Bildet har satt seg på netthinne, farlige saker.
  Her er far i huset på jobb, minstemann spille x-box og eldstemann sover enda.
  Håper på litt sol i hagen i dag, men jeg er jammen meg ikke sikkert. Sola er lunefull for tiden synes jeg.
  Ha en fin dag. Så du artikkelen om Anne og Annes hage i Vestfold Blad i dag. Herlig!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 5. Ja når musa er borte, osv. Her i huset har vi forresten musemat; når jeg er borte har mann og sønn rødt kjøtt, når han er borte er det falafel. Musemat: når kattene er borte, danser musene på bordet, og lager den maten de vil ha. Jeg har litt bloggesperre for tiden, tror jeg, skal prøve å presse ut trefire ord om ei stund

  SvarSlett