søndag 10. juni 2012

Kjøp av stoff

Litt sjenert, men vil posere.

Begynner å bli litt varm i trøya
Hopp og sprett i mammas sko
Moro!

Jeg har kjøpt stoff, og det i Amsterdam. Den rette type stoff. Det er nok bare dere her i blogglandia som skjønner hva jeg mener, og som forstår ut fra bildene. En annen; "ikke-interessert-i-retro-stoff" ville nok ha tenkt. "Nå har dama tatt den helt ut". Jo da, har nok det, ifølge mannen. For han var i sjokk da han så hva jeg brukte penger på: fire dynetrekk og ett laken!

Han sa,ordrett sitert: "Skal du bruke nesten femhundre kroner på psykedelisk stoff fra 70-tallet. Og det mønsteret, jeg blir helt svimmel. Det der skal ikke jeg sove i!"

Jeg gliste mitt bredeste glis og sa: "Du aner ikke hvor bra pris det er du. 10 euro stoffbiten, du skal slippe å sove i det, jeg skal være kreativ å lage........tja, litt av hvert av det, bare jeg får meg symaskin".

Jeg var overlykkelig over retrostoffene jeg tilfeldigvis hadde fått tak i. Tilfeldigvis på et marked vi dumpet bort i. Og der, ja der solgte de "litt av hvert". Den hyggelig damen som solgte stoff til meg hadde en bod stappfull av vintageklær og en liten haug med retrostoffer. Og damen var ikke fra Amsterdam, men København.

Lille Figur syntes det var morsomt at mamma lekte seg med  "sine ting", og  han insisterte på å være med på bildet. Han likte ihvertfall fargerikt stoff fra Amsterdam.

Du er rar du mamma.

7 kommentarer:

 1. Hyperventilerer her jeg sitter, FOR noen stoffer og slett ingen upris:) Hadde glatt fått bli med meg hjem alle disse:)
  Nydelig sønn dere har, og absolutt fotogen:)
  ha en fin uke:)

  klem Trine.)

  SvarSlett
 2. Hei, jeg skjønner absolutt hva du snakker om !!! Jeg holdt på å få åndenød da jeg kom til svogeren min og så at han sto og polerte båt med den skatten. Fikk hjertebank og han holdt på å flire seg ihjel! Ha en flott uke !! klem fra Aakerkanten-Anita :-)

  SvarSlett
 3. Heisan Nøtteskrika
  Du kan hilse min forhenværende og si at dette var et kupp og billig!!!! Du måtte vært komplett gal om du ikke hadde tatt disse flotte godbitene med hjem til gamlelandet. Gleder meg til å se hva du syr av dem til det nye herlige huset!
  Jeg har langt mer fremskreden galskap enn deg... i skrivende stund har jeg jeg et bud inne på 610 kr. for et enslig barne-dynetrekk på en nettauksjon....
  Jeg må tenke at jeg tjener det inn ved å sy mange ting av det og selge.
  Ha en strålende ny uke og takk for litt hjertebank!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Veldig fine stoffer!! Så bra du fant dem, og kjøpte dem! Og lille søte Figur, da, i sko som passer så fint, hihi! Og de krakkene på kaféen i Amsterdam i innlegget under her, var supre. Slitt er ofte veldig, veldig fint, og jeg er helt enig med deg i at man ikke trenger å male alt på nytt. Ofte er de slitte gamle tingene i veldig fine farger også, som krakkene på kaféen. Lykke til videre med flytteprosessen. Klem fra Anne.

  SvarSlett
 5. Herre gemmini...det var bare de fineste stoffer, fantastisk at du kjøpte dem!! Da er du liksom skikkelig retroblogger vettu...hi,hi. Lille Figur er bare sååå søt, han ligner på mammaen sin da;) Ha en fin uke som kommer, klemmer fra Wilhelmine

  SvarSlett
 6. Hei - superfint resultat av stoffraid i Amsterdam;) Så flott at du fant et slikt marked,da - og den lille sønnen deres er jo litt til å spise opp da - i slike fine rosa sko:)

  Ha en fortsatt fin kveld - regn og sol om hverandre og jeg sitter i sofaen og restespiser jordbærpai - på en mandag!!

  Klem:)

  SvarSlett
 7. Kjempefine stoffer du fikk tak i!! De var bare så lekre!!
  Skjønn liten gutt i alt for store crocs!!
  Fin kveld og morgendag til deg!!
  Klem Siri

  SvarSlett