torsdag 21. februar 2013

Vinterferiedag 

 
Det er fantastisk å ta noen dager fri og bare være hjemme - jeg nyter vinterferiedag i fulle drag. Jeg skulle egentlig vært i full gang med renovering av et stort rom på nærmere 20 kvadrat, men har ikke kommet i gang. Strikketøyet, god bok (leser Jon Michelets nye bok: "En sjøens helt - Skogsmatrosen. Liker den veldig godt,  mursteinen av en bok som er på 800 sider!) og kruttsterk morgenkaffe kaprer min tid, og det er digg. Renoveringen går ikke fra meg, det kan vente. Snart skal datteren og jeg gå til byen som ligger et steinkast fra her vi bor. Vinterferiedager er herlig. Har fri i morgen også. Mon tro om malingsspannet klarer å kapre meg da? Det gjenstår å se.
 
 

5 kommentarer:

 1. Hei - nå beskrev du en perfekt stund:) Jeg skal snart gå fra jobb - og i morgen har jeg fri. Da skal jeg også starte dagen slik!

  Nydelig strikketøy med fin heklet kant - hva skal dette bli, mon tro - nydelige farger. Den grønnfargen er den ultimate ro-fargen for meg.

  Ha fortsatt fine fridager - klem fra Bente:)

  SvarSlett
 2. Høres fantastisk herlig ut! Her starter ikke vinterferien før i neste uke..
  Fin fin pute jeg skimter i bakgrunnen:)

  SvarSlett
 3. Hehe! Sånn skal det låte:) ta livet med ro... ligger på sofaen selv.. har hatt min del av vinterferie. Måtte tilbake til hverdag idag...jaja..to dagers uke får være greit. Kos dæ!

  SvarSlett
 4. Idyll! Deilig - og så viktig - med slike små pusterom i hverdagen!

  SvarSlett
 5. Ser koseleg ut, er det eit pledd du strikker? Ser iallefall veldig fint ut. Og for ein vakker kopp! Eg har også hatt vinterferie sama med barna denne veka, var på jobb kun i går:-) Klem

  SvarSlett