mandag 16. mai 2011

Bunadjenter


De er så søte, bunadjentene fra Figgjo som hilser fra Norge. Det er flott når nasjonen kler seg i rødt, hvitt og blått og flaggene vaier i vind. Det vil ihvertfall bli en dag som gir meg blussende kinn - bunaden er litt for stram rundt min barm. Sukk, det straffer seg å spise Twist og fyrstekake hver gang jeg besøker min gamle mor. Som forøvrig fyller 75 år i dag! Hipp, hurra for henne og skjønne bunadjenter - som henger på veggen hjemme hos mamma!

3 kommentarer:

 1. Så søte, denne platten husker jeg fra jeg var liten, twist og fyrstekake også for den saks skyld, har ikke turt å prøve bunaden i år ennå jeg...uff, hvordan skal det gå tro? Ha en god 17 mai!

  SvarSlett
 2. Hei - søte tallerken-bunadsjenter:) I morgen skal jeg holde pusten - da går det bra med både bunad og inntak av alt man skal ha i seg på 17. mai. Puste skal jeg gjøre 18. mai;) Banantwisten er min favoritt og en kollega baker verdens beste fyrstekake - livet er godt:)

  Ha en flott 17. mai i morgen - klem fra Bente.

  SvarSlett
 3. Hehe,livet er herlig dere, ja det skal være visst! Twist er da forferdelig godt, jeg liker sjokoladekaramellbiten aller best. Akkurat nå prøver jeg likevel å la være. En av grunnene er at bunaden min har krympet så forferdelig. Kanskje jeg greier å komme inn i den hvis jeg tar av meg 10 kilo, men da kan jeg ikke spise twist:(.
  Jeg ønsker meg veldig disse bunadsjentene, jeg tror de er til salgs på Epla nå. Ha en god 17. mai!

  SvarSlett