mandag 23. mai 2011

Vintagefrokost


Frokosten i går ble servert på dette brett; tykke brødskiver med kokt egg og kaviar. Kruttsterk, svart kaffe og et stort glass med appelsinjuce. Det var søndagsfrokost som smakte en "forlatt" mor som måtte ha alenetid til oppgaveskrivingen. Kniven er dåpsgaven anno 1972. De andre tingene er fra et hvert prestegjeld - bortsett fra servietten som var "prikken over i'en på dette brett. 

3 kommentarer:

 1. Så flink du er! Nesten som min tante Marit som hadde tre retters middag, og pådekt bord, hver dag, selv da hun ble alene. Det blir jo mye hyggeligere slik. Og så er jeg glad du bruker gult,det er en miskjendt farge. Det er liksom ikke så kult med gult, men det er feil! Bare se løvetannmarkene nå!

  SvarSlett
 2. Heisan Nøtteskrika
  Så du er en hardt arbeidene etterlatt husfrue!
  Tvi, tvi med oppgaveskrivingen; det klarer du strålende!
  Ja, jeg fikk mailen din om Glansadagen (takk!) har bare hatt så lite tid til både blogging og mailskriving i det siste. Nå rydder jeg bort støvfilla for noen dager og det er sååååå deilig!
  Koselig brett du har der på bildet! Og du har masse masse gult i huset som du ikke var klar over. Jeg forbinder fargen gult veldig med deg jeg.
  Ha en god dag i blåsten!
  Kanskje feier du over taket her i en paraply i beste Mary Poppins stil snart?
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Lykke til med skrivingen! Jeg har levert og kan skrive under på at det er en god følelse - selv om en egentlig føler seg litt nummen etterpå.
  Vi ses mandag. Da kan vi konkurrere om hvem som er mest sliten ;-) Jeg skal nemlig tilbringe hele helgen sammen med håndballjenter i Hamar og kommer sent hjem på søndag. Grugleder meg til det, gitt.

  Klem fra Heidi

  SvarSlett