fredag 27. mai 2011

Plansjer&vatt


Her er mine to kvittrene plansjer i trapperommet opp til andreetasje. Det er en mørk trapp med brunmalte trinn. Slik skal det ikke være. Brunmalt trapp er fargevalget til tidligere eier av huset. Men prosjektet; male trapp, det har jeg ikke tid til på en god stund. Enn så lenge sier jeg til meg selv;  trappen er som en skogssti, fugler og trær utgjør landskapet på veggen og den gule vatt-skatten er jo selveste sola!  Med det blikket - og innstillingen til håpløs farge - blir det ikke så ille allikevel og jeg holder ut et mørkt trapperom.

4 kommentarer:

 1. Jeg strever så med å få lagt inn kommentar! Nora var lerkefuglen, ja. Men jeg tviler sterkt på at dere har et dukkehjem i heimen. Han har tross alt gitt deg en gjøk!To gjøker, til og med! Og så fine! Jeg har plansjedilla, jeg også. De fineste jeg har er en elefant og et nebbdyr, de henger på hvert sitt soverom i huset i skogen. Lykke til med alt du har å gjøre fremover!

  SvarSlett
 2. stilig vatt teppe!!! :)En rekker ikke alt.... Har også en trapp som skulle vært gjort noe med... Men den funker jo... :) Litt upraktisk å male også, for hvordan skal jeg da komme opp på bad og soverom? Hmm... dilemma.... God helg til deg!! Håper å se litt mer til deg snart!!! Dere er jo så opptatte om dagen... ;)

  SvarSlett
 3. Heisan Nøtteskrika
  Plansjer og vatt er en uslåelig kombinasjon!
  Så flott solgult vatteppe du har fått deg! Nå begynner jo samlingen å vokse.
  Fugleplansjen du kommenterte hos meg er lånt fra skolen til fotograferingen her om dagen. Jeg har jo en blomsterplansje handlet på Frou-Frou og skulle gjerne hatt denne fugleplansjen også.
  Og ja, det var en nøttskrike der ja...
  Savnet deg på loppiset i dag! Egentlig et fint loppis dette på Solvang.
  Ha en finfin kveld med dine kjære!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. God kveld - flotte plansjer:) Og brune trappetrinn er til å leve med når man har selveste sola hengende over gelenderet:) Nydelig vatteppe!

  God og fin helg videre til deg og dine - klem fra Bente:)

  SvarSlett