onsdag 11. mai 2011

Knapper og glansbilderJeg jobber ikke for knapper og glansbilder. Men et arbeidsslag for vintageknapper og gamle, herlige glansbilder, ja det kan jeg yte. Dette er mitt favorittglansbilde fra barndommen glansdager. Jeg hadde faktisk mange "glansdager" i barndommen. Jeg likte godt å være barn, og heldigvis holder jeg fast ved barnet i meg, riktignok i hemmelige alenestunder. Da leker jeg meg med knappene fra skrinet til min gamle mor, og glansbildene i albumet som ligger lett tilgjengelig i kommodeskuffen.


4 kommentarer:

 1. Hei! For en koselig blogg du har:) Her følte jeg meg "hjemme" med en gang:)
  Legger meg til som følger jeg:)
  Klem Christine

  SvarSlett
 2. Ååå herlig med knapper og glansbilder - jeg har fortsatt mine glansbilder fra da jeg var liten - i en gammel konfekteske - de er så fine. Jeg hadde en tante som bodde i USA da jeg var barn, så hun forsynte meg med mange spennende glansbilder som ingen andre hadde:)

  Lekre knapper også.

  Nei - "knapper og glansbilder" er intet negativt ladet begrep;)

  God kveld og god natt til deg:)

  SvarSlett
 3. Vet du, jeg har akkurat det samme glansbildet! Det ligger sammen med de andre ekstra-ekstra fine i eska der mine foreldres aller første yatzygterninger lå. De fikk den i barselgave da jeg ble født, og det er sannelig min hatt snart 53 år siden! Det gror snart mose. Det er bare et par dager siden sist jeg kikket nedi eska, og så over dem, liksom. Og knapper; jeg har arvet svigermor sine, og jeg kikker ofte på dem. Tro om det er noen som har felles interesser her:)

  SvarSlett
 4. Og apropos Kafka på stranden; jeg følte meg også nesten litt ør. Og litt lei meg fordi den allerede var ferdig. Jeg likte også After Dark veldig godt. Norwegian Wood også, men den er det så lenge siden jeg leste at jeg nesten ikke husker. Ha en riktig god kveld:)

  SvarSlett