mandag 13. februar 2012

En herre med bartJeg falt pladask for denne herremannen der jeg så han på en hylle her om dagen. Er han ikke fin? Fin sveis, fin bart som ikke er stikkende svart, men  turkis.  Det er nok bare denne karen her som kan være sjarmerende med turkis bart. Jeg måtte eie mannen som jeg kom over i en fin interiørbutikk hvor de selger denne type  menn, klær, saker og ting. Nå sitter han i biedermeiersofaen og er det moderne innslaget i stuen. Mannen med bart vakte oppsikt. Mannen her i huset, han jeg deler hverdagene med, lurte veldig på hvor jeg hadde fått han derre der fra?  (Sagt med litt sjalusi i stemmen, he he). Jeg trenger flere menn sa jeg da. En nikkedukke og en som deg, en  jeg kan bryne meg på.


5 kommentarer:

 1. Stilig med bart, sier jeg, som har en mann som aldri har skrapa sammen nok til en bart. På pinterest har jeg et helt "board" (kanskje det blir oppslagstavle), bare med barter. Du finner meg på http://pinterest.com/liseb/moustache/

  SvarSlett
 2. Forresten, jeg falt nesten enda mer for hans øyne!

  SvarSlett
 3. Det var en kjekk liten herremann!
  Aldri galt med litt flere menn i huset, en nikkedukke er ihvertfall ikke å forakte;-)
  Ha en god dag!

  SvarSlett
 4. Heisan Nøtteskrika
  Kjekt med en nikkedukke noen dager og en å bryne seg på andre dager! Han har i alle fall fått det staselig dennne nikkemannen. Kler biedermeieren godt!
  Veldig koselig om du har mulighet til å ta en tur i morgen kveld!!!
  Det passer ypperlig for min del.
  Her sitter jeg med gryteklutsøm, hi,hi!
  Ha en strålende dag kvitrende kråkefugl!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 5. En skikkelig kul nikkedukke og med rosa genser da :) SMASK :)

  Klem fra Linda

  SvarSlett