tirsdag 14. februar 2012

ValentineValentine. Kjærlighetens dag. Den rette og ekte mannen i huset har gitt meg tulipaner. Fikk de på søndag i anledning morsdag. Men på denne dag fikk jeg en fin, liten gave, et vintagenål i sølv med turkis liten sten. Den er så fin. Blir lekker på sort bluse eller på en av mine mange kjoler som jeg liker å gå med når jeg vil være fin jente, dame, "frue". Han er snill godeste mannen. Tusen takk, jeg ble så glad - som alltid når han gir meg små gaver.

Det fine hjertet  i vintagtekstil er ett av mange som jeg har fått av gode venninne Kaspara. Flere steder i huset er det hjerter fra henne. Noe jeg setter stor pris på. Ha en fin kveld i kjærlighetens tegn.  Bildene jeg har tatt i det siste har ikke vært helt skarpe. De er tatt i ettermiddagslys uten blits med en iPhone. Må si jeg er fascinert over å kunne ta bilder, filme, være på facebook, sjekke blogg, være oppdatert på arbeidsstedes kallender m.m med en telefon! Hadde jeg visst det da jeg var ti år, at jeg skulle få den muligheten som voksen, da hadde jeg vært helt i hundre.

5 kommentarer:

 1. Heisan Nøtteskrika
  JA.. jeg har fått mailen din! Unnskyld, at jeg er litt treg til å svare. Har fått med meg at du er travlet opptatt i morgen kveld.
  Vi tar det igjen en annen dag/kveld.
  Så nydelig nål fra D! Nå overrasket han nesten litt. Ville tro at han ikke hadde sansen for en slik adoptert amerikansk skikk, he,he.
  Her i huset har vi et heller lunkent forhold til Valentine.
  Så koselig å se hjerte fra meg på bildet! Kan ikke helt huske hele hjerte-parken din og dette husket jeg ikke at jeg hadde gitt deg.
  Finfin kveld til deg kjære venninne!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Så heldig du er!!! Kanskje han merker litt konkurranse nå som bartemann har kommet i hus....? Hyggelig å bli satt pris på av mannfolka!! Fikk litt vårfølelse av det øverste bildet ditt!! Tulipaner og løk! :) Nå er den rett rundt hjørnet! Ser ut til at min influensa er på retur her, så da ser jeg kanskje litt mer til deg! :)

  SvarSlett
 3. For ei nydelig nål! Jeg gjør det samme jeg også, tar mer og mer bilder med iphone. Jeg har lastet ned et ekstra godt kamera, til den nette sum av 14 kroner. Gå inn på App store, og så inn på de 25 mest solgte (betalings-)appene. Der er det et Camera+. Det har stabilisator, som er gode å ha innendørs. Og utrolig mange effekter som man kan gå seg litt vill i , men det er veldig artig

  SvarSlett
 4. Kjære søte nøtteskrika
  Bare innom for å ønske deg, gemalen og de to håpefulle en flott helg!
  Her står pizzadeigen til heving og Gutta Boys sitter rolig rundt salongbordet og spiller Monopol sammen. Fantastisk koselig å se. Ofte kan de irritere hverandre til døde også.
  Glad helg til dere i nabobyen!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett