lørdag 4. februar 2012

OsloJeg er avhengig av doser. Doser av Oslo - så ofte som mulig. Nå var det lenge siden sist dosering. Derfor tok jeg en tur innover i dag. Det var en iskald fornøyelse. Men akk så deilig. Jeg nyter hver time  når jeg er i hovedstaden og romsterer rundt, møter venner eller er på jobboppdrag.  Jeg har bodd i Oslo i noen år og er derfor godt kjent i byen.  Men den gangen gikk all tid til studier på Blindern,  jobb ved siden av studiene og trening, og dessverre alt for lite sosialt liv og moro på byen.  Heldivis bor jeg ikke langt fra Tigerstaden, derfor, så fort det byr seg en anledning, setter jeg meg på toget for å tilbringe venninnetid - kvalitetstid - i favorittbyen.

Og jeg er avhengig av god bok på toget. Den anbefales. Det er god bok.

4 kommentarer:

 1. Akkurat kommet hjem fra kjekke, inspirerende og fine dager i Oslo, så skjønner hva du mener ;)
  Herlige bilder og herlig blogg, som jeg mer enn gjerne vil følge videre :)
  Nattaklem May Helen

  SvarSlett
 2. Så godt at det er flere som er avhengige av Tigerstad doser, jeg elsker også å sitte på cafe og kikke på det pulserende livet utenfor, neste uke er det min tur til å kjenne storbylivet. Latten ser deilig ut, tror jeg må lage meg en her og nå...ha en glad søndag videre...barnestolen under her er så søt;) Klem Wilhelmine

  SvarSlett
 3. Ble liksom plassert i det vinduet i noen minutter da jeg leste teksten. *smil* Jeg har bodd i Oslo hele livet, men flyttet til Bergen for 2år siden. Og jeg angrer jo ikke, men av og til, så savner jeg den store, travle byen.

  finfin blogg!

  SvarSlett
 4. Hei - jeg skjønner så godt behovet for Oslodoser - jeg er fra byen - bor utenfor, men arbeider midt i sentrum - og nyter det:) Jeg syns det ser ut som at du har vært på Kaffebrenneriet - og at du har sett over til mitt gamle studiested:) Ingen kaffebarer der på hjørnet den gangen;)

  God ny uke til deg - klem fra Bente.

  SvarSlett