søndag 26. februar 2012

Frokoststund

Frokoststund er hyggelig igrunn. Vel og merke når man har god tid og ikke trenger sluke frokosten fort fordi vi skal rekke jobb, skole og barnehage. Særlig frokost med gjester er  hyggelig. En liten kusine var på overnatting i helgen. Til frokost ønsket lille kusine ostesmørbrød, eplejuce og kakao. Ønsket ble imøtekommet og de tre fine ungene hadde en fargerik og munter frokoststund.

4 kommentarer:

 1. Morgenstund har gull i munn;) uff, i morgen er det jobb og hektiske dager igjen, jeg hater når ferier er slutt jeg..,men når man bare kommer igang igjen med hverdagen er det fint også. Ha en fin uke som kommer, klemmer fra W

  SvarSlett
 2. Lange helgefrokoster er skikklig hyggelig. Kos og stemning, akkurat som på bildene dine:-)
  Det er sånne stunder som veier opp for de raske hverdagsfrokostene.
  Ha en god søndagskveld!

  SvarSlett
 3. For en herlig frokoststund! Vi har altfor sjelden sånne... På hverdagene er det jo alltid hastverk, og i helgene står vi opp sånn litt etter litt, og ingen klarer å vente med frokost (i alle fall ikke jeg, jeg må ha mat og kaffe så fort som mulig). Så hyggelig å av og til imøtekomme presis hva barna ønsker seg, ostesmørbrød er jo enkelt og greit å lage, og alle barn liker vel det. Vi lager ofte toast i vårt doble vaffeljern, det går lynkjapt og alle barna digger det. Ha en fin kveld videre, og en fin ny uke! Klem fra Anne.

  SvarSlett
 4. Vi er veldig på fellesfrokost i helgene, jeg ligger til mannen min har kokt egg og laget te og dekt på og i det hele tatt. Så hører vi på verden på lørdag på radioen, da er det andaktsstund i heimen. Jeg liker fargegleden din!

  SvarSlett