torsdag 15. mars 2012

BlekkhusJeg har praktisert ny bruk av gamle blekkhus, det vil si gjenbruk.  Jeg har vært heldig å få tak i disse glassflaskene som mannen i huset ikke kunne fatte å forstå min glede over å ha kommet over. Jeg så umiddelbart at de små flaskene vil egne seg til blomster. Jeg liker godt å kjøpe en bukett, eller plukke i en hage - enten min egen eller andres om jeg får lov - noen blomster og dandere de i det jeg definerer som vaser. Jeg har fått sansen for å sette blomster i Norgesglass, i gamle melkeflasker og nå blekkhus. Derfor får skjøre, gamle vaser stå uten blomster i hverdagen.

Kjekt med små vaser. På et blunk får man rigget til et lite stilleben med blomster. Som i dag,  i morgenstresset, med tannbørsten i munnen. Mannen,  han bare ristet på hode da han så meg og mumlet i skjegget noe om: utrolig-hva-du-tar-deg-tid-til-på-morran!

Artige, ærlige mannen. Han får holde ut, med meg. Faktisk bør han være fornøyd. Blomstene gjør seg i blekkhus på "min hundreåring" - skapet altså.

5 kommentarer:

 1. Hehe, helt enig :-) Jeg synes stadig det er interessant å se hvor mye vi jenter kan utrette på kort tid (mens vi gjør andre ting samtidig), mens mannfolka har nok med den ene tingen de holder på med. Likeså måten de rydder på...ikke effektivt nok... Neida, skal ikke dra alle under en kam her, det fins vel unntak ;p

  SvarSlett
 2. kjempe flotte vaser du har ... liker at man bruker de gamle tingene ,,, gjerne på en annen måte

  Flott skatoll/kommode du har også=)

  Kerstin

  SvarSlett
 3. Hei på deg. Takk for en kjempekoselig dag i går, det er bare så hyggelig å være sammen med dere. Rett og slett terapi for husmødre det å være på bloggtreff. Håper vi får til mange slike i tiden som kommer. Ha en fin helg videre søte deg, klemmer fra Wilhelmine.

  SvarSlett
 4. Kom over bloggen din via en annen blogger, og måtte smile av overskriften din...jeg driver nemlig også en fotoblogg med ei venninne, og der er "Stilleben" tema i vår fotokonkurranse som pågår akkurat nå. NIB-jentene er dommere. Heng deg med da vel??!!
  Link til siden vår, Øyeblikk, via min blogg!

  Hilsen fra Stine

  SvarSlett
 5. God kveld! Tusen takk for hyggelig dag i går! Jeg storkoste meg! Kan ikke få nok av skravlings med dere!!! Og tusen, tusen takk for de flotte blekkhusene, de står nå så fine, så fine, med lilla krokus og snøklokker på kjøkkenbordet. De kommer nok til syne på bloggen en dag :-)! Kos deg med helg, du maler vel og ordner og fikser kan jeg tenke meg! Klem fra Anne

  SvarSlett