lørdag 10. mars 2012

Ordning&reda

Jeg rydder og rydder og rydder. Snart, ganske snart ser mine hyller ut som i denne hyllen. Ordning&reda i mine saker og ting. Jeg liker det. Jeg må ha orden i tingenes tilstand, men fy for en jobb det er. I går  tok jeg ut en feriedag. Tok meg rett og slett fri en dag for å ordne opp her hjemme: male, rydde, skure og kjøre noen saker til bruktbutikken. Det var nødvendig. Det er rart, med våren kommer alltid en vanvittig ryddetrang over meg, en rastløshet. Nå skal det være sagt at jeg har litt spesielle uker foran meg. Jeg har prosjekter på gang. Mer om det en annen gang.
Er så fornøyd med de fire oransje boksene jeg kjøpte på salg her om dagen. Boksene er egentlig til lagring av CD'er, men de har jeg lagret i andre bokser og skap. Med boksene blir den ordning & reda i nipset.

3 kommentarer:

 1. Hei på deg!!
  Godt at ryddetrangen kommer en gang i blandt!! Jeg rydder også mer på våren og sommeren, spesielt de første ukene i sommerferien. Da pleier flere tilhengerlass å gå på søpla...
  Fine oransje bokser, elsker oransje!! Og den blå med prikker var så søt!!
  Stikk gjerne innom meg og ta noen lodd, har er blogg-basar på gang!!
  Fin helg til deg og lykke til med prosjektene
  :-))))
  Klem

  SvarSlett
 2. Boksene var virkelig fine, i dag skal jeg kjøre meg en liten tur, to husmorfri timer, hi,hi...da koser jeg meg kan du tro, synger for full guffe i bilen, pepsi max og tyggis...Wilhelmine på vift;)) ha en fin ryddig lørdag, klemmer fra meg

  SvarSlett
 3. Det er ikke mye ordning och reda hos meg, og det er i alle fall ikke nok med en dag til rydding! UFf, jeg har et skrekkens rom, eller to av dem faktisk, pluss kjellerbod og loft. Og garasje. Uff. Fine oppbevaringsbokser:)

  SvarSlett