mandag 12. mars 2012

For ett år sidenI dag er det på dagen nøyaktig ett år siden jeg begynte å blogge. Tidlig en morgen startet jeg, jeg tror det var i 06.00-tiden. Jeg var oppe med lille sønnen og visste rett og slett ikke hva jeg skulle finne på. Jeg var fryktelig trøtt og sliten etter å ha vært oppe hver eneste dag, fra han var liten baby; grytidlig! Jeg orket ikke å sitte med kaffekoppen og kikke apatisk ut i rommet, mens sønnen hoppet og spratt rundt og var skikkelig våken. Derfor tenkte jeg. Nå prøver jeg å blogge. Jeg hadde noen bilder liggende på pc'n. Jeg satte i gang. Skal si jeg våknet. Det nytter ikke å sitte i halvsøvne og taste i vei. Vi hadde derfor en fin liten morgenstund sønnen og jeg. Han med DVD'er og leker, jeg satt ved siden av med den bærbare pc'en og begynte på min blogg: Stilleben.

Nå som jeg tenker tilbake har det vært utrolig skapende dager med en blogg. Jeg har fått utløp for min kreativitet både gjenom tekst og bilde. Det har vært givende og gøy og jeg vil fortsette, selv om jeg ikke har en hærskare følgere ei heller det meste trendy interiøret eller designtingene. Jeg trives med mine ting som jeg danderer i stilleben og jeg trives med å skrive refleksjoner, betraktninger og små historier. Jeg trives med det jeg gjør, og når jeg får hyggelig kommentarer og respons på et innlegg blir jeg glad. Visst jeg kan inspirere, begeistre, berøre eller oppnå en refleksjon da blir jeg veldig glad. Derfor takk alle dere som har gitt meg kommentarer gjennom et helt år og 236 innlegg. 

I anledning et år med blogg, ble det kake på stettefat til mine kjære unger. De som inspirerer meg hver dag og som også har bidratt til mange blogginnlegg. Kaken; fyrstekake (som er favoritt fra barndommen) fra byens beste bakeri har de fått spise opp til det bare var smulene igjen og de var veldig fornøyde.


Jeg skulle ha vært raus mot dere der ute og arrangert en giveaway eller lotteri i anledning ett års dagen.  Jeg har fått inntrykk at det er litt skikk og bruk å gjøre det i forbindelse med en markering; etter x-antall innlegg eller x antall måneder og år med blogg. Men beklager, grunnet veldig hektiske dager med jobb og andre ting, har jeg gitt meg selv kun noen minutter bloggpause og skrivestund om dagen -  før jeg må haste videre. Noen ville kanskje ha sagt; ta en pause, men jeg trenger denne kreative bloggstunden. Det er litt coaching av meg selv. Rart det der; behovet for å skape, det er et grunnleggende behov, ihvertfall for meg.

Ha en fin mandagskveld.

8 kommentarer:

 1. Hipp hurra for Stilleben 1 år!
  Jeg liker veldig godt å lese bloggen din, fine ting, bilder, historier og masse personlighet. Fortsett slik!

  Ha en god ukestart:-) Klem

  SvarSlett
 2. Hei kjære Nøtteskrika
  Hipp hurra for et år med blogging! Veldig glad for at du tok steget ut den morgenen for et år siden. Vi hadde jo snakket mye om det, og du hadde tydeligvis en blogger i magen. Du er jo så inn i hampen formidlingsglad, så det skulle bare mangle! Egentlig skulle du postet slike live-innlegg også så leserne fikk høre din fantastiske formidlingsevne, utrolige engasjement og sjarme! Tenk på det!
  Ha en fredfylt kveld, Nøtteksrika! Du har ikke fri på fredag da? Da kommer Anne, Wilhelmine og kanskje Fjeldborg på lunsj.
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen, kjære deg! Så bra at du begynte å blogge, bloggen din er en av dem jeg setter aller størst pris på. Jeg tror jeg fant deg ganske med det samme. Jeg liker dine refleksjoner, og bildene dine. Og historiene, og digresjonene. Ikke minst dem. Hipp hipp hurra!

  SvarSlett
 4. Hei på deg, grattis med bloggbursdag, så nusselig kake med 1 lys;) Jeg er veldig glad for at du begynte å blogge asså, du har liksom din helt egen stil på bloggen, nostalgisk og koselig. Ha en fin tirsdag i vårsolen;)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med ettårsdagen! Jeg ble veldig glad da jeg fant bloggen din, den er et veldig godt alternativ til de alt for mange helt like tingopptatte bloggene der ute. Jeg liker at du skriver lengre historier og har din helt særegne stil som ikke er så påvirket av hva alle andre har. Selv har jeg ikke helt bestemt meg for stil på bloggen enda, ønsker ikke å bli en i mengden av like interiørblogger, men er ikke helt sikker på hvordan jeg får det til i praksis. Vi får se hvor jeg er når det har gått et år!
  Hurra for deg! Arranger en givekk om du føler for det du, ikke fordi noen har bestemt at det er skikk og bruk. Syns din kakefeiring var vel så bra!

  SvarSlett
 6. Heisan!!
  Gratulerer med ett års blogging!!
  Morsom historie som ligger bak, og fint at du våknet......
  Jeg begynte å blogge for 6 måneder siden, har store barn og tid nok, gøy å finne på noe!!
  Har heller ikke den helt store hærskaren med følgere, men synes det er viktigst at jeg koser meg og trives som blogger:-))))
  Liker meg her på bloggen din!!!
  Fin ettermiddag til deg fra meg!!
  Klem Siri

  SvarSlett
 7. Hei - og gratulerer med ett års bloggebursdag. jeg syns det er fint at du blogger - liker godt å lese innleggene og betraktningene dine:)

  Og du - fyrstekaka så innmari god ut - jeg har en kollega som lager en kjempegod fyrstekake - vi bytter noen ganger mat/kake vi lager, og når jeg får fyrstekake av henne, blir både mannen og jeg veldig glade.

  Fin kveld og klem til deg:)

  SvarSlett
 8. Gratulerer med bloggen's jubileum. Godt med en pause men det er alltid kortvarig, ihvertfall hver gang jeg prøver det.... Det blir en del av oss, vår blogg...

  SvarSlett