lørdag 31. mars 2012

Lilla venner


Lilla venner sto i full blomst hos meg i forrige uke. Nå har de dratt sin vei. Slik er det med de vennene. De kommer og de går, og det går måneder før jeg ser dem igjen. Lilla venner kommer med det viktigste budskapet: vår, og med våren kommer det også andre fine ting opp av den sorte jorda og ut av det mørke hiet. Jeg forundres alltid over årstidene. Om sommeren, når det er varmt, godt, grønt og skjønt, skjønner jeg nesten ikke  at det kan bli isende kaldt med øde folketomme gater. I den lille provinsbyen jeg bor  kan det gå måneder før jeg ser naboene og andre jeg kjenner.  Det må faktisk bli vår før jeg ser dem. Det er rart. Vi går i hi på en måte. Jeg og den ene herremann-naboen reflekterte over det her om dagen da vi hadde en prat over gjerdet.
- Jasså gitt, nå er det vår, nå ser vi hverandre.
Deretter småpratet vi videre om alle våre prosjekter i hage og hus vi skal gjøre i ukene og månedene fremover.

Rart, om våren dukker vi opp og frem i full blomst.

3 kommentarer:

 1. Hei - takk for hyggelig hilsen:) Ja - er ikke det underlig hvordan man dukker ut fra hiet sitt hver vår - sånn er det her også - grenda fylles av unger som har blitt en del måneder eldre siden sist jeg så dem - detver jo såklart bare barna som har blitt eldre;)

  God påske til deg og dine - og god maling! Her blir det litt hjemmepåske + en tur til St. Petersburg som var mormoren min sin hjemby, så det blir spennende!

  Klem fra Bente.

  SvarSlett
 2. Hei :)
  Håper du får en fin påske ♥
  Siste sjanse for å vinne BoligDrøm abonnement hos meg i dag ;)
  Og påskegave fra Solstrand Interiør trekkes på onsdag ;)
  Klem Anette

  SvarSlett
 3. Hehe, det er akkurat slik hos oss også! Vi er i hi. I dag snakket jeg med den ene naboen, han har garasje fire meter fra garasjen vår, jeg tror faktisk det er mer enn et år siden sist jeg vekslet noen ord med ham. Elller kanskje mer, for plutselig synes jeg han har blitt en gammel mann... Fine krokuser!

  SvarSlett