fredag 30. mars 2012

Damer i vårsolaDere har sett de før, damene i karmen på badet. Jeg fotograferer de ofte. De tar seg alltid bra ut, uansett vær. Her om dagen poserte de så fint i vårsola. Sukk, så vakre de er mot den knall blå himmelen. Om noen lurer på hva slags figurer - eller nips - dette er, kan jeg fortelle at det er damer til dandering av blomster. I de små hullene på sokkelen som damene står på skal det stå blomster. Jeg har aldri brukt damene til det, men det hadde vært morsomt å prøve en gang, jeg vet de vil ta seg fantastisk ut midt på bordet poserende i blomster.

Tror jeg skal invitere til fest - kanskje innvielsesfest i det nye huset - invitere til selskap hvor damer poserer på bordet. Ha, ha , samtlige hadde nok begynt å lure på hva slags selskap det vil være. Litt morsomt å "lure" folk. Neste 1. april tror jeg. Jeg rekker ikke å stelle i stand selskap til søndagen. Hjelp, da er det første april, palmesøndag og en måned til overtagelse av huset.

2 kommentarer:

 1. Vi har ei slik dame vi også, men vi kan ikke stikke blomster i henne da;)Nydelige er de damene dine:)

  Også så deilig å flytte inn i nytt hus i mai:)

  klem Trine:)

  SvarSlett
 2. Kjære Nøtteskrika
  De yndige damene dine burde absolutt få posere midt på et lekkert dekket selskapsbord!!! Jeg elsker disse skjønnhetene dine som bor på badet, mener jeg å huske.
  Tusen takk for i går, så koselig å se deg igjen og jeg er i 7.himmel over det gressgrønne fantastiske skiltet! Tusen takk igjen!
  Håper kusinen din blit glad for gaven din. Ha en strålende palmehelg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett